Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρεμλίδου – Σνικ: “Με έκανε unfollow στο Instagram, μπορεί να τρώει παντόφλα από την Ηλιάνα”
LIFESTYLE

Κρεμλίδου – Σνικ: “Με έκανε unfollow στο Instagram, μπορεί να τρώει παντόφλα από την Ηλιάνα”

Κρεμλίδου - Σνικ: Η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» του OPEN, ότι της έγινε πρόταση για να μπει στο GNTM.

Κρεμλίδου – Σνικ: Η Έλενα Κρεμλίδου δήλωσε πως ο Snik την έκανε unfollow στο Instagram, γιατί, όπως είπε, «μπορεί να τρώει παντόφλα από την Ηλιάνα». Θυμίζουμε, η Κρεμλίδου είχε συμμετάσχει στο video clip του Senorita, που έχει γίνει τεράστια επιτυχία, και, γενικώς, το προηγούμενο διάστημα φαίνεται ότι έκαναν πολύ παρέα με τον Snik. Κρίνοντας, φυσικά, από τα βίντεο, που ανέβαιναν στο Instagram, και τους έδειχναν να διασκεδάζουν μαζί. Η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» του OPEN, ότι της έγινε πρόταση για να μπει στο GNTM, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι μόνο οπίσθια».

Για τον Σνικ είπε: «Είναι βαρύς σαν άνθρωπος, σαν χαρακτήρας είναι όντως ιδιαίτερος. Εμένα όταν με προσέγγισε ήμασταν σε ένα φεστιβάλ και ήταν πολύ ευγενικός. Είχε ένα ενδιαφέρον σαν άνθρωπος. Μιλούσε πολύ. Πιστεύω με αυτά που συμβαίνουν τώρα και την δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του, ίσως να νιώθει περισσότερη πίεση και να μην μιλάει. Γενικά δεν τον είχα πετύχει πουθενά να μην μιλάει. Παρόλα αυτά με έχει κάνει ένα ωραίο unfollow στο Instagram, πριν λίγες ημέρες. Δεν ξέρω μπορεί να τρώει παντόφλα», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις