Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κλέλια Πανταζή: Το μωρό που έρχεται και η συγκίνηση για την Άννα Πολλάτου
LIFESTYLE

Κλέλια Πανταζή: Το μωρό που έρχεται και η συγκίνηση για την Άννα Πολλάτου

Κλέλια Πανταζή: «Μπήκα στο μήνα μου, περιμένω τον μπέμπη από μέρα σε μέρα. Θα ονομάσω τον γιο μου Μιχαήλ – Άγγελο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κλέλια ΠανταζήΣτην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ελένη Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη η εγκυμονούσα Κλέλια Πανταζή, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την τραγική απώλεια της Άννας Πολλάτου. «Μπήκα στο μήνα μου, περιμένω τον μπέμπη από μέρα σε μέρα. Θα ονομάσω τον γιο μου Μιχαήλ – Άγγελο. Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι αν θα είμαι καλή μητέρα. Έχω πάρει 12 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Δεν θα στερηθώ κάτι για να μην πάρω κιλά, τα κιλά χάνονται.

Σχολίασαν κάτω από μια φωτογραφία μου που είμαι έγκυος ότι έχω πρηστεί. Λόγω πρωταθλητισμού στερήθηκα τα παιδικά μου χρόνια. Ο πρωταθλητισμός, μου στέρησε τις παρέες μου και όχι τις σοκολάτες. Μου στοίχισε που δεν πήρα μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, πήγα σε ψυχολόγο και ζήτησα βοήθεια.

Κλέλια Πανταζή: Η συγκίνηση για την αδικοχαμένη Άννα Πολλάτου

Η απώλεια της Άννας Πολλάτου με κλόνισε πάρα πολύ. Και ακόμα όταν το σκέφτομαι συγκινούμαι. Κατά έναν περίεργο τρόπο νιώθω την Άννα πολύ κοντά μου σε διάφορες στιγμές της ζωής μου. Έχω και υπόνοιες ότι μπορεί να γεννήσω στις 9 Δεκεμβρίου, στη γιορτή της. Τις προάλλες, κατά λάθος, την έπαιρνα τηλέφωνο, όταν βγήκα από τον γυναικολόγο με τον υπέρηχο…», είπε η Κλέλια Πανταζή.

Κλέλια Πανταζή: Τα πρώτα χρόνια της Κλέλιας στον αθλητισμό

Γεννήθηκε το 1985 και ανήκει στο Γυμναστικό Σύλλογο Μοσχάτου. Οι πρώτες της μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ήρθαν το 2002 ,στη Νέα Ορλεάνη, όταν κατέκτησε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς. Συγκεκριμένα, πρώτευσε στα τρία σχοινάκια – δύο μπάλες και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ κέρδισε και από ένα χάλκινο μετάλλιο στις κορδέλες και στο σύνθετο ομαδικό, στην ίδια διοργάνωση.

Κλέλια Πανταζή: Η μεγάλη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 15 της χρόνια

Το 2000, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, η Χαρίκλεια Πανταζή προκρίθηκε στον τελικό του ανσάμπλ, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες της εθνικής Ελλάδας. Το ανσάμπλ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στις 30 Σεπτεμβρίου και η αθλήτρια του Μοσχάτου έγινε η νεότερη σε ηλικία Ελληνίδα Ολυμπιονίκης όλων των εποχών, καθώς τη χρονιά εκείνη ήταν μόλις 15 ετών. Η ελληνική ομάδα αποτελούνταν επίσης από τις Ειρήνη Αϊνδηλή, Εύα Χριστοδούλου, Μαρία Γεωργάτου, Χαρά Καρυάμη, και Άννα Πολλάτου και έλαβαν 39.285 βαθμούς.

Κλέλια Πανταζή: Η ανακοίνωση του ερχομού του μωρού της

Η πετυχημένη αθλήτρια είχε ανακοινώσει πριν από μερικούς μήνες μέσω των social media τον ερχομό του μωρού της. Κρατώντας αγκαλιά τον αγαπημένο της και με το κινητό της με το υπερηχογράφημα στο χέρι, έγραψε στη λεζάντα: “Ένα χρόνο παντρεμένοι και σε λίγους μήνες θα κρατάμε στην αγκαλιά μας το καλύτερο δώρο..!!! Σ’ ευχαριστώ για ό,τι ζούμε best husband in the world!!! Σ’ αγαπάω.. “.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις