Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εύη Ιωαννίδου γενέθλια: Η σχέση, η Ινδία και το… GNTM
LIFESTYLE

Εύη Ιωαννίδου γενέθλια: Η σχέση, η Ινδία και το… GNTM

Εύη Ιωαννίδου γενέθλια: «Στο GNTM η ένταση υπάρχει για τα μάτια του κόσμου», λέει το μοντέλο.

Εύη Ιωαννίδου γενέθλια: H Εύη Ιωαννίδου είχε γενέθλια κι έτσι έκανε ένα party για φίλους. Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM έσβησε τα κεράκια της και πέρασε μια όμορφη βραδιά στο Amber στο κέντρο της Αθήνας, ενώ πολλοί ήταν οι φίλοι που της έδωσαν από κοντά της θερμές ευχές τους. Φορώντας μια γαλαζοπράσινη ολόσωμη φόρμα μαγνήτισε τα βλέμματα και διασκέδασε με την ψυχή της!

Η Εύη Ιωαννίδου, η οποία έπειτα από δύο μήνες απουσίας στην Ινδία, όπου πραγματοποίησε φωτογραφίσεις, βρίσκεται στην Ελλάδα και διασκεδάζει, και ευτυχώς για εκείνη τα γενέθλιά της την βρήκαν στη χώρα μας, κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα! Η μελαχρινή καλλονή στα γενέθλιά της έκανε κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αναφερόμενη στην πορεία της στο εξωτερικό, αποκάλυψε αν της έχει ζητηθεί για να πάρει μια δουλειά, να κάνει κάτι από αυτά που προβάλλονται στο Greece’s Next Top Model.

Εύη Ιωαννίδου γενέθλια: «Στο GNTM υπάρχει για τα μάτια του κόσμου η ένταση».

H απάντησή της, αρνητική: «Δεν υπάρχουν οι δοκιμασίες του GNTM στο εξωτερικό. Δεν θα σε βάλει ο πελάτης να περπατήσεις κάθετη πασαρέλα από ταράτσα. Δεν θα σου πει ο πελάτης να πάρεις ένα πτηνό και να το βάλεις στο κεφάλι». Όσο για το αν είναι τόσο αυστηροί, όσο και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, τόνισε: «Στο εξωτερικό δε σου μιλάνε όπως η Ζενεβιέβ. Στο GNTM υπάρχει για τα μάτια του κόσμου η ένταση».

Τέλος, αποκάλυψε πως δεν έχει επαφές με τις πρώην συμπαίκτριες της και αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει δεχτεί: «Δεν έχω καμία επαφή με τα κορίτσια από το περσινό GNTM. Μου έχουν προτείνει να παίξω στο σίριαλ “Εζέλ” και στην τηλεόραση, αλλά η βάση μου είναι το μόντελινγκ».

Εύη Ιωαννίδου γενέθλια: Το ταξίδι στην Ινδία και το ”Εζέλ”

Εύη Ιωαννίδου σχέση: Οι φήμες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Το γνωστό μοντέλο , Μέγκι Ντρίο που βρίσκεται σε πάνελ εκπομπής δήλωσε: «Ο Ντάνος έβγαινε με την Εύη, υπήρξε φλερτ μπορεί να της είπε και να κανόνισε να παίξει και στο Εζελ, τη σειρά που ετοιμάζεται για να πρωταγωνιστήσει» Η Κατερίνα Καινούργιου την διέκοψε αμέσως και είπε σε υψηλούς τόνους αναφέροντας: «Μη μιλήσει κανείς σας παρακαλώ πάρα πολύ. Εννοείς ότι τα είχε ο Ντάνος με την Εύη; Αυτό δεν είναι ωραίο που κάνεις. Είναι πολύ προσωπικό τους. Το να λέγονται στον αέρα μιας εκπομπής κάποια πράγματα είναι άκομψο. Γιατί βγάζεις εκνευρισμό; Δεν είπε κάτι κακό για σένα.»

«Είπε η Μέγκι ότι υπήρχε φλερτ, δεν είμαι τρελή. Εγώ δε σου βάζω χέρι. Μην τη δίνεις την άλλη στον αέρα. Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και δεν το παίρνω πίσω, είναι μέσα από την εκπομπή να δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Αν θες να πας να τα πεις σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Εγώ δεν θέλω στη δική μου εκπομπή»! Πάντως λίγη ώρα μετά η Εύη Ιωαννίδου δήλωσε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”. «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός μου φίλος, γυρίσαμε και το βίντεο κλιπ για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Τραπεζούντα, οπότε δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό. Είναι πολύ καλός μου φίλος και βάζω μία τελεία».

Εύη Ιωαννίδου σχέση: ”Κοιτάζει μόνο τον εαυτό της” δηλώνει η Μέγκι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις