Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υδροστρόβιλος – Χίος: Ζημιές από το ασυνήθιστο φυσικό φαινόμενο
ΕΛΛΑΔΑ

Υδροστρόβιλος – Χίος: Ζημιές από το ασυνήθιστο φυσικό φαινόμενο

Υδροστρόβιλος - Χίος: Ο υδροστρόβιλος ευτυχώς δεν συνάντησε κάποιο σκάφος στο πέρασμά του αλλιώς θα το είχε βυθίσει.

Υδροστρόβιλος – ΧίοςΈνα ασυνήθιστο και συνάμα τρομακτικό φυσικό φαινόμενο εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια όσων παρακολουθούσαν τη θαλάσσια περιοχή στην περιοχή του Αεροδρομίου της Χίου, την Παρασκευή στις 7.40 π.μ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του alithia.gr, ένας μικρός αλλά δυνατός υδροστρόβιλος, σχηματίστηκε στη θάλασσα, από νερό που έπεφτε με δύναμη από τον ουρανό, σαν ένα υδάτινο ποτάμι, που έτρεχε με τη δύναμη χειμάρρου, δημιουργώντας παράλληλα μεγάλο στρόβιλο αέριων μαζών.

Ο υδροστρόβιλος ευτυχώς δεν συνάντησε κάποιο σκάφος στο πέρασμά του αλλιώς θα το είχε βυθίσει. Το δυσάρεστο είναι ότι στην εκτόνωσή του βγήκε στη στεριά στην περιοχή του Αεροδρομίου, ενώ ευτυχώς ελάχιστα λεπτά πριν είχε προσγειωθεί το αεροσκάφος. Στο πέρασμά του έκοψε σύριζα αλμυρίκια τα οποία καταπλάκωσαν τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα, ενώ σήκωσε τις στέγες στην επιχείρηση του Γιώργη Κώττη κυρίως, προκαλώντας ζημιές και στο εσωτερικό των γραφείων της επιχείρησης. Λαμαρίνες, ξύλα ακόμα και σιδερένια καπάκια εκτοξεύτηκαν παντού, χωρίς να προκαλέσουν ευτυχώς κανέναν τραυματισμό.

Υδροστρόβιλος – Χίος: Βίντεο από το τρομακτικό φαινόμενο

Υδροστρόβιλος – Χίος: Πρόσφατα περιστατικά

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως το τελευταίο διάστημα που παρατηρείται το παράξενο για τα ελληνικά δεδομένα, φυσικό φαινόμενο, στην ελληνική επικράτεια. Τον περασμένο Οκτώβριο, υδροστρόβιλος «σάρωνε» την περιοχή της Ηλείας, ενώ το ίδιο φαινόμενο είχε περάσει και από τη Χαλκιδική τον περασμένο Αύγουστο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις