Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οπαδοί Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: “Μάχη” στου Ζωγράφου, σοβαρά επεισόδια
ΕΛΛΑΔΑ

Οπαδοί Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: “Μάχη” στου Ζωγράφου, σοβαρά επεισόδια

Οπαδοί Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού: Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στου Ζωγράφου.

Οπαδοί Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 100-150 οπαδοί του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν στην γύρω περιοχή με αφορμή τον αγώνα βόλεϊ γυναικών ανάμεσα σε Ηλυσιακό και Ολυμπιακό επιχείρησαν να επιτεθούν στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στου Ζωγράφου. Ο σύνδεσμος ήταν ανοιχτός και είχε μέσα αρκετό κόσμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκαν οδομαχίες σε όλα τα γύρω στενά. Η αστυνομική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα μετά έφερε το τέλος των επεισοδίων. Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, υπάρχουν τραυματίες. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν για μια ακόμα φορά έντονες συγκρούσεις, με μολότοφ και άγριο ξύλο στους γύρω δρόμους. Τα επεισόδια διαλύθηκαν με την επέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε 21 προσαγωγές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις