Κουταβάκια στα σκουπίδια: Φρίκη στην Καβάλα – Τα έκλεισαν σε χαρτοσακούλα και τα πέταξαν

ΕΛΛΑΔΑ

Κουταβάκια στα σκουπίδια: Φρίκη στην Καβάλα – Τα έκλεισαν σε χαρτοσακούλα και τα πέταξαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κουταβάκια στα σκουπίδια: Περαστικοί και μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» βρήκαν τα κουτάβια τα οποία δεν είχαν ανοίξει ακόμη τα μάτια τους.

16.11.2019 | 14:20

Κουταβάκια στα σκουπίδια: Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες στην πόλη της Καβάλας πέταξαν στα σκουπίδια 6 κουτάβια κλεισμένα σε χαρτοσακούλα σε δύο διαφορετικά σημεία, όλα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου: στην οδό Αγίου Αθανασίου και στην οδό Σαππαίων. Περαστικοί και μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» βρήκαν τα κουτάβια τα οποία δεν είχαν ανοίξει ακόμη τα μάτια τους και το μέλος του Σωματείου επιλήφθηκε για την περίθαλψή τους, ωστόσο το ένα από τα 6 δεν τα κατάφερε. Τα υπόλοιπα κουτάβια «θα χρειαστούν τροφή, πιθανόν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σίγουρα υιοθεσία, καθώς ένα εθελοντικό Σωματείο δεν μπορεί να καλύψει μόνο του αυτές τις ανάγκες, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ο δράστης αυτής της κτηνωδίας» ανέφερε το Σωματείο σε ανάρτησή του.

Τον περασμένο Αύγουστο, άγνωστοι δράστες είχαν βάλει στην σειρά, κάθετα στο δρόμο έξι νεκρές γάτες, σα να καμάρωναν για το αποτρόπαιο «κατόρθωμά» τους. Οι πληροφορίες, μάλιστα, από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν το εξής εφιαλτικό: Πως οι δράστες είχαν βασανίσει άγρια τα γατάκια, βγάζοντάς τους τα μάτια. Δυστυχώς, τα απάνθρωπα περιστατικά είναι πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, με τους δράστες να μην “μένουν” μόνο στη θανάτωση των ζώων, αλλά να τα βασανίζουν με άγριους τρόπους, πριν τους στερήσουν τη ζωή.

Δείτε τα πανέμορφα κουταβάκια:
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version