Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τάσος Κωστής: Η μάχη του με τον καρκίνο – «Δεν θέλω να με λυπούνται»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τάσος Κωστής: Η μάχη του με τον καρκίνο – «Δεν θέλω να με λυπούνται»

Τάσος Κωστής: «Ούτε κέρδισα ούτε έχασα. Ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα πόσο περαστικοί είμαστε από τη ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής ηθοποιός.

Τάσος ΚωστήςΜία εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Τάσος Κωστής στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show». Ως γνωστόν, ο 68χρονος ηθοποιός δίνει μάχη με τον καρκίνο, με τον οποίο όπως δήλωσε βρίσκεται… ισόπαλος.

«Όταν το άκουσα έπαθα σοκ. Σου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής. «Ήταν καρκίνος στο παχύ έντερο. Στο πρώτο σοκ, “καρκίνος”, δύσκολη λέξη. Συνήθως λέμε η κακιά αρρώστια και το ξορκίζουμε αλλά δεν βγαίνει τίποτα ξορκίζοντάς το. Ήθελα πρώτα να καταλάβω με το μυαλό μου τι είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Αυτό που έχω είναι μάχιμο; Μπορώ να παλέψω μαζί του; Μόλις ανακάλυψα πως μπορώ να παλέψω μαζί του, πάλεψα και είμαστε ισοπαλία» αποκάλυψε ο ηθοποιός και συνέχισε; «Δεν θα πω ποτέ τη λέξη “κέρδισα”, όχι. Δεν ξέρεις ποτέ. Καλά είναι έτσι. Ούτε κέρδισα ούτε έχασα. Ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα πόσο περαστικοί είμαστε από τη ζωή και αυτό το κομματάκι που θα ζήσουμε θα πρέπει να το ζήσουμε όμορφα» πρόσθεσε.

Τάσος Κωστής: «Δεν θέλω να με λυπούνται»

«Δεν θέλω να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους στεναχωρημένους. Επειδή ο γιος μου είναι εσωστρεφής σαν την γυναίκα μου, τα κρατάει όλα πολύ μέσα του, έλεγα καλύτερα να μην έρχεται στο νοσοκομείο. Έδινα εγώ κουράγιο γιατί δεν θέλω να με λυπούνται» δήλωσε με ειλικρίνεια ο Τάσος Κωστής. «Ήθελα να μην έρχεται να με βλέπει έτσι. Έπαιρνα κουράγιο από μόνος μου, δεν χρειάζομαι από τους άλλους». «Κάπνιζα τριάμισι πακέτα την ημέρα» παραδέχθηκε, επιπλέον, ο Τάσος Κωστής. «Άφησε να μου αφαιρεί ποιότητα ζωής το τσιγάρο και δεν μπορούσα πια να κάνω κάποια πράγματα που ήθελα έτσι όπως ήθελα να τα κάνω».

Τάσος Κωστής: Το βιογραφικό του ηθοποιού

Ο Τάσος Κωστής έγινε ηθοποιός όταν πήγε στην σχολή για έναν φίλο του. Προσελήφθη για πρώτη φορά στο θέατρο, λέγοντας τον εθνικό ύμνο. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές αλλά και τηλεοπτικές παραγωγές. Στην τηλεόραση, τέσσερις από τους ρόλους που τον έκαναν γνωστό ήταν το 1987 και το 1988 που συμπρωταγωνίστησε με τον Κώστα Τσάκωνα στα Κλασική Περίπτωση Βλάβης και Η Μεγάλη Απόφραξη, όπου υποδύθηκε τον υδραυλικό αλλά και στη σειρά του Mega Το Ρετιρέ, όπου υποδύθηκε τον καφετζή Φοίβο, και στη σειρά Εκείνες κι Εγώ του ANT1 με τον Γιάννη Μπέζο, όπου υποδύθηκε τον Δημήτρη Μαρίκο, φίλο του Ζάχου Δόγκανου.

Έχει επίσης ασχοληθεί με την μεταγλώττιση κινουμένων σχεδίων και αποκάλυψε πως ήταν δική του ιδέα να έχει ο Αστυνόμος Σαΐνης τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, αλλά και πως εκείνος τον βάφτισε “Σαΐνη”, έχοντας πάρει και διάκριση από την Disney για την συνολική δουλειά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις