Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 15/11: Τι θα δούμε σήμερα, Παρασκευή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 15/11: Τι θα δούμε σήμερα, Παρασκευή

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 15/11: Ο Νίκος πιέζεται από τη Μάρθα να τελειώνει μ' αυτό που έχει αναλάβει

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 15/11: Παρασκευή σήμερα και η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ κλείνει με ένα ακόμα επεισόδιο, έτοιμο να φέρει καταιγιστικές εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα ως τώρα δεδομένα. Στο σημερινό λοιπόν επεισόδιο της σειράς, η Μάρθα θα αναστατώσει τον Νίκο κάνοντας την εμφάνισή της στο χωριό. Επιπλέον, η Μαρίνα προσπαθεί να βρει μια άκρη και ζητάει από τον Φώτη λεπτομέρειες για το παρελθόν που τον συνδέει με το Νίκο. Την ίδια στιγμή, ο Νίκος πιέζεται από τη Μάρθα να τελειώνει μ’ αυτό που έχει αναλάβει και να βγάλει από τη μέση την Κάτια. Ο Άρης, που έχει δει την Έλλη να φιλιέται με τον Χατζή, υποχωρεί στην επίμονη προσέγγιση της Σοφίας, που συνεχίζει να τον φλερτάρει. Για κακή τους τύχη, όμως, ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι, ειδοποιημένος από την οικιακή βοηθό.

Κάνοντας μία ανασκόπηση στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς, η Κάτια δέχεται την επίσκεψη της Μάρθας, η οποία της υπόσχεται να την πάρει από κει. Η Μάρθα υφαίνει με μαεστρία το σατανικό της σχέδιο σε βάρος της Κάτιας, παρασύροντας σ’ αυτό τόσο τον Νίκο όσο και τον ανυποψίαστο Αργύρη. Παράλληλα, η απιστία του Άρη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, ενώ ο Χατζής καταστρώνει τα δικά του σχέδια σε βάρος της Έλλης. Η Μαρίνα έχει ξαφνικά να αντιμετωπίσει νέο εχθρό: την Κλειώ, η οποία είναι αποφασισμένη να βάλει τον Φώτη στη φυλακή για το φόνο της μητέρας της.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 15/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Το cast της σειράς

Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι: Μαριάννα Τουμασάτου στον ρόλο της Κάτιας, η Ντόρα Μακρυγιάννη στον ρόλο της Μαρίνας, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη στον ρόλο της Έλλης, ο Κώστας Καζανάς στον ρόλο του Δημήτρη, ο Πάνος Νάτσης στον ρόλο του Κωστή, ο Θανάσης Πατριαρχέας στον ρόλο του Μιχάλη, η Ταμίλα Κουλίεβα στον ρόλο της Μάρθας, η Μαρκέλλα Γιαννάτου στον ρόλο της Ρένας, ο Θοδωρής Κατσαφάδος στον ρόλο του Πέτρου, ο Γιάννης Αθητάκης στον ρόλο του Γιώργου, η Ευαγγελία Μουμούρη στον ρόλο της Ρίας, ο Κώστας Ανταλόπουλος στον ρόλο του Νάσου και ο Αντώνης Βλοντάκης στον ρόλο του Ανδρέα.

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Το τρέιλερ του χθεσινού (14/11) επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις