Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 30: Τι θα δούμε την Δευτέρα, 18/11
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 30: Τι θα δούμε την Δευτέρα, 18/11

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 30: Η ''Λενιώ'' αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Λάμπρο στα συναισθήματά της.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 30: Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού αναμένεται να επιστρέψει την Δευτέρα με νέο, ανατρεπτικό επεισόδιο. Η Ελένη αδύναμη πια να κρύψει τα αισθήματά της από τον Λάμπρο, του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα κι αυτός της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία, μόλις γυρίσει. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι συμβαίνει ανάμεσά τους και φεύγει σοκαρισμένος. Ο Δούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο κι αυτός του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας αποφασισμένος να συνεχίσει το βρώμικο πόλεμο στον Λάμπρο, υπογράφει τη μήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει. Ο Κυπραίος απειλεί, ανοιχτά, τον Λάμπρο να σταματήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλλια, αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει τον Λάμπρο.

Παράλληλα, ο Νέστορας προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με τα χαμένα χρυσαφικά, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της Δρόσως το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης. Καμία έκπληξη δεν υπήρχε στην τηλεθέαση το βράδυ της Πέμπτης, αφού οι «Άγριες Μέλισσες» έφερε τον ΑΝΤ1 και πάλι στην πρώτη θέση. Μετά από το ρεκόρ που σημειώθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, η επιτυχημένη σειρά καθήλωσε ξανά τους τηλεθεατές με τα άλλα προγράμματα να μένουν πολύ πιο πίσω. Για άλλη μία φορά οι «Άγριες Μέλισσες» ξεπέρασαν το 31%, ενώ από τους «αντιπάλους» τους, δεν κατάφερε κανένας να φτάσει πάνω από το 20%. Μάλιστα για κάποια προγράμματα, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, αφού δεν «άγγιξαν» ούτε το 10%.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 30: Το τρέιλερ της Δευτέρας 18/11

«Άγριες Μέλισσες» τηλεθέαση: Για ακόμα μία φορά στην κορυφή η σειρά του ΑΝΤ1

Αναλυτικά, οι «Άγριες Μέλισσες» στο δυναμικό κοινό σημείωσαν 31,8%, ενώ στο σύνολο ανέβηκαν ακόμη περισσότερο φτάνοντας το 32,8%. Ακολούθησε η σειρά του Alpha, «Μην αρχίζει τη μουρμούρα», που κατέγραψε 18,6% και στο γενικό σύνολο έφτασε στο 16,9%. Οι «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου δεν είχαν και τόσο καλή απόδοση στο δυναμικό κοινό, αφού σημείωσε 12%, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης ανέβηκαν σημαντικά στο σύνολο, καταγράφοντας 19,3%. Σε παρόμοια ποσοστό κυμαίνονται και τα νούμερα του μουσικού show, X-Factor, το οποίο σημείωσε στο δυναμικό κοινό 13% ενώ στο σύνολο 12,5%.

Άσχημα ήταν τα νέα για τη σειρά, «Λόγω Τιμής -20 χρόνια μετά», αφού κατέγραψε στο δυναμικό κοινό 9,1% και στο γενικό σύνολο 10,2%. Το βράδυ της Πέμπτης, βρήκε και πάλι τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κερδισμένο, ο οποίος έδωσε την πρωτιά στον ΑΝΤ1 και στην late night ζώνη, με το «The 2night show» να σημειώνει, 26,8% στο δυναμικό κοινό και 24,9% στο σύνολο.

«Άγριες Μέλισσες»: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου (14/11)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις