Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σύζυγος: Σε… βραδινή έξοδο με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σύζυγος: Σε… βραδινή έξοδο με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σύζυγος: Η πρώην παίκτρια του My style rocks, διασκέδασε σε νυχτερινό μαγαζί με τον σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σύζυγος: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στο My Style Rocks. Η ίδια είχε καταφέρει να «κλέψει» τις εντυπώσεις με την παρουσία της και μέχρι και σήμερα φροντίζει να κρατά τους ακολούθους της σε «εγρήγορση» με τις σέξι φωτογραφίες της. Όσο, όμως, και να δυσαρεστούνται οι φαν της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι παντρεμένη και απόλυτα αφοσιωμένη στον σύζυγό της. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2018 και είναι πολύ ερωτευμένοι. Όταν βρίσκουν ελεύθερο χρόνο προτιμούν να τον περνούν μαζί κάνοντας κοινές εξόδους. Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε βραδινή τους έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στην κάμερα, δείχνοντας πως περνούσαν πολύ καλά μαζί, ενώ στο πλευρό τους ήταν και η Ζέτα Θεοδωροπούλου. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2018, τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον πλαστικό χειρουργό, Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το μυστήριο τελέσθηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Τατόι. Αρκετοί από τους καλεσμένους τους δημοσίευσαν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές από τον γάμο, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είχαν ανεβάσει στο instagram στιγμές από τις ετοιμασίες τους πριν την εκκλησία.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σύζυγος: Το χτένισμα και το… έθιμο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέλεξε να κάνει έναν εντυπωσιακό κότσο στα μαλλιά της για τον εξίσου εντυπωσιακό γάμο της, δια χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση, ενώ από τις εικόνες του γάμου φαίνεται να είναι υπέρλαμπρη μέσα στο νυφικό της. Ο γαμπρός έφτασε στη  εκκλησία νωρίτερα από εκείνη, όπως συνηθίζεται άλλωστε, οδηγώντας ένα κάμπριο αντίκα, το οποίο είχε ανεβάσει λίγο νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. H διακόσμηση του χώρου ήταν λιτή σε λευκό χρώμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις