Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση σκύλου Σέρρες: Πώς όρμησαν τα σκυλιά στο παιδί – Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σκύλου Σέρρες: Πώς όρμησαν τα σκυλιά στο παιδί – Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση

Επίθεση σκύλου Σέρρες: Το παιδί νοσηλεύεται με δαγκωματιές σε όλο του το κορμί και κυρίως στη γάμπα και στο μηρό, ενώ σοβαρά τραύματα έχει υποστεί και στο κεφάλι του.

Επίθεση σκύλου Σέρρες: Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στις Σέρρες από την επίθεση που δέχθηκε ένας 9χρονος μαθητής από δύο μεγάλα σκυλιά, επιστρέφοντας από το σχολείο του. Ο ανήλικος μετά την επίθεση μεταφέρθηκε αιμόφυρτος και με πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Την ίδια ώρα συγκλονιστικά είναι τα όσα λέει η μητέρα του 9χρονου για την περιπέτεια του γιου της. Όπως δηλώνει η ίδια, άνοιξε το στόμα του σκύλου για να σώσει το παιδί της.

«Το παιδί μου τα είδε, φοβήθηκε γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά και κρύφτηκε στις καλαμιές. Και του λένε «μη φοβάσαι, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά μου». Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμηξαν. Κι αυτοί κάθονταν κι έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά. Πήγα εγώ κι άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου», λέει η μητέρα του 9χρονου μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της και άκουσε τις φωνές του γιου της.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το παιδί φέρει τραύματα από δαγκωματιές στην γάμπα, στον μηρό, αλλά και στο κεφάλι. Σημειώνεται ότι οι γονείς του 9χρονου έκαναν μήνυση στον ιδιοκτήτη των σκύλων, ο οποίος και συνελήφθη.

Επίθεση σκύλου Σέρρες: Τι είπε ο 24χρονος

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη, άνοιξε την πόρτα του κτήματος που έχουν, με  αποτέλεσμα να βγουν έξω τα σκυλιά και να δαγκώσουν τον 9χρονο, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο,  στο αριστερό πόδι και στο κεφάλι. Ο 24χρονος υποστήριξε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ότι δάγκωσαν και τον ίδιο. Η μητέρα του 9χρονου, η οποία άκουσε τα γαβγίσματα και βγήκε έξω, είπε ότι η ίδια και το παιδί χρειάστηκε να καταφύγουν σε σπίτι για να προστατευτούν.

O ιδιοκτήτης και ο γιος του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια.  Τα σκυλιά είχαν βιβλιάριο υγείας, ενώ παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση για λύσσα. Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Επίθεση σκύλου Σέρρες: “Το παιδί είναι πετσοκομμένο”

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις