Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση σκύλου: Νέο περιστατικό με 11χρονη στην Αριδαία
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σκύλου: Νέο περιστατικό με 11χρονη στην Αριδαία

Επίθεση σκύλου: Το ανήλικο κορίτσι βρισκόταν μέσα στο γήπεδο Αριδαίας, όταν δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και στα χέρια.

Επίθεση σκύλου: Νέο περιστατικό επίθεσης σκύλου σε παιδί έγινε γνωστό, δυο ημέρες μετά το περιστατικό στις Σέρρες με τον τραυματισμό του 9χρονου αγοριού. Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ένα 11χρονο κορίτσι που δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ στις 8 Νοεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Αριδαίας. Το ανήλικο κορίτσι βρισκόταν μέσα στο γήπεδο, όταν δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και στα χέρια. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία τέσσερις μέρες μετά και σχηματίσθηκε δικογραφία. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Το πίτμπουλ έχει τεθεί υπό περιορισμό μέχρι να γίνει πλήρης κτηνιατρικός έλεγχος.

Παράλληλα, λίγες μέρες πριν είχε σημειωθεί ακόμα ένα τραγικό συμβάν στην περιοχή των Σερρών με θύμα ένα 9χρονο αγόρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 24χρονος γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη άνοιξε την πόρτα του κτήματος που έχουν, με αποτέλεσμα να βγουν έξω τα σκυλιά και να δαγκώσουν τον εννιάχρονο, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο, στο αριστερό πόδι και στο κεφάλι. Ο 24χρονος υποστήριξε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά – χωρίς όμως αποτέλεσμα- και ότι δάγκωσαν και τον ίδιο. Η μητέρα του εννιάχρονου, η οποία άκουσε τα γαβγίσματα και βγήκε έξω, είπε ότι η ίδια και το παιδί χρειάστηκε να καταφύγουν σε σπίτι για να προστατευτούν.

Επίθεση σκύλου: Το περιστατικό στις Σέρρες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις