Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 29: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη (14/11)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 29: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη (14/11)

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 29: Απίστευτες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 29: Οι Άγριες Μέλισσες φαίνεται πως έχουν κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης. Το επεισόδιο της Τετάρτης έβαλε φωτιά στα μηχανάκια της Nielsen και με τη δραματική σειρά του Ant1 να σημειώνει μέσο όρο τηλεθέασης 38,9% στο δυναμικό κοινό και 39,2% στο σύνολο. Το σίριαλ έφτασε σε τέταρτο έως το εντυπωσιακό 46,3%! Οι εξελίξεις σήμερα Πέμπτη (14/11), το ίδιο συγκλονιστικές.

Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου ξεκινάνε αν και η Μυρσίνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη. Ο Δούκας, βλέποντας πως τα σχέδιά του κινδυνεύουν, στρέφεται στον Κυπραίο για βοήθεια. Η Ανέτ και ο Νέστορας αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου. Θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια; Ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Κι ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει, κατ ’εντολή του Δούκα, να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό, η κρυφή συνάντηση του Λάμπρου και της Ελένης, στο σχολείο, θα γίνει αντιληπτή από έναν εμβρόντητο Μιλτιάδη.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 29: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη (14/11)

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 30

Η Ελένη αδύναμη πια να κρύψει τα αισθήματά της από τον Λάμπρο, του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα κι αυτός της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία, μόλις γυρίσει. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι συμβαίνει ανάμεσά τους και φεύγει σοκαρισμένος. Ο Δούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο κι αυτός του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας αποφασισμένος να συνεχίσει το βρώμικο πόλεμο στον Λάμπρο, υπογράφει τη μήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει.

Ο Κυπραίος απειλεί, ανοιχτά, τον Λάμπρο να σταματήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλλια, αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει τον Λάμπρο. Παράλληλα, ο Νέστορας προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με τα χαμένα χρυσαφικά, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της Δρόσως το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 31

Η Δρόσω προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδερφές της πως δεν έκλεψε εκείνη το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι ενώ κατηγορεί ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της.Θα πειστεί η Ελένη για την αθωότητα της Δρόσως ή οι σχέσεις των δυο αδερφών θα κλονιστούν ανεπανόρθωτα;ΑΓΡ Παράλληλα η Μυρσίνη είναι ξετρελαμένη με τον απρόσμενο επισκέπτη της, Κλεομένη Ψαθά, αριστοκράτη απ’ την Αγγλία. Η Ανέτ, όμως, διακρίνει κάτι ύποπτο στις προθέσεις του μυστηριώδη αγνώστου.Ο Κυπραίος συνεχίζει να πουλάει έρωτα στην Μυρσίνη ενώ προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως για το καλό της Ελένης πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της.

Την ίδια στιγμή ο Λάμπρος αποφασίζει να λήξει τον γάμο του με τη Θεοδοσία, όμως, ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει αποκαλύπτοντας του το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια για εκείνον και τη μητέρα της Ελένης.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 32

Ο Λάµπρος είναι έτοιµος να ζητήσει διαζύγιο από τη Θεοδοσία, όµως ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει αποκαλύπτοντάς του το µεγάλο µυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια για εκείνον και τη µητέρα της Ελένης. Ο Λάµπρος συνταράσσεται. Στο αρχοντικό των Σεβαστών ο ∆ούκας αιφνιδιάζεται από έναν εκβιασµό του Κωνσταντή, χωρίς κανείς από τους δύο να καταλάβει πως τη συζήτηση κρυφακούει η Αγορίτσα.  Λίγο αργότερα η Ελένη περιµένει τον Λάµπρο σε ένα κρίσιµο ραντεβού για το µέλλον της σχέσης τους. Ο Νέστορας ανακοινώνει στο καφενείο πως θα καταθέσει ο ίδιος ένσταση για τη βιοµηχανική ζώνη και το νέο χωρίζει σε δύο στρατόπεδα το χωριό.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 33

Ο ∆ούκας µετά τη συζήτηση µε τον Κωνσταντή τον ξυλοκοπά µε άγριο τρόπο µπροστά στον Νικηφόρο.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 32-33 Ο τελευταίος απαιτεί να µάθει τον λόγο σύγκρουσης του πατέρα του µε τον αδελφό του. Η ξαφνική επίσκεψη της Ελένης στο σπίτι του Νέστορα θα ακυρώσει µια κρυφή συνάντηση της Μυρσίνης µε τον Κυπραίο και θα κινήσει υποψίες στην Ελένη για την παρουσία της Μυρσίνης εκεί. Η Αγορίτσα πλησιάζει την Ανέτ και της αποκαλύπτει το τροµερό µυστικό του ∆ούκα…

«Άγριες Μέλισσες»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις