Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δόμνα Μιχαηλίδου ΑΣΟΕΕ: Αντιδράσεις και “τρολάρισμα” για την δήλωση περί… Συρίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δόμνα Μιχαηλίδου ΑΣΟΕΕ: Αντιδράσεις και “τρολάρισμα” για την δήλωση περί… Συρίας

Δόμνα Μιχαηλίδου ΑΣΟΕΕ: Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου η οποία συνέδεσε τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας στην ΑΣΟΕΕ με τα όπλα που χρησιμοποιεί ο συριακός στρατός.

Δόμνα Μιχαηλίδου ΑΣΟΕΕ: Δεν κατάφερε να αποφύγει τις υπερβολές η Δόμνα Μιχαηλίδου απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον εορτασμό του Πολυτεχνείου. Μιλώντας, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στο ραδιόφωνο Flash 99,4, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου εξέφρασε αρχικά την ελπίδα ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου να μην συνεπάγεται με «κοινωνικές αναταραχές και βία στο κέντρο της πόλης» ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε ένα υπερβολικό σχολιασμό για τα όσα βρέθηκαν στην επιχείρηση της αστυνομίας εντός της ΑΣΟΕΕ, κάνοντας λόγο για εντοπισμό «όπλων στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας».

Η δήλωση της Δόμνας Μιχαηλίδου:

«Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις