Μενεγάκη εκπομπή: Έρχεται αλλαγή στη μεσημεριανή ζώνη

LIFESTYLE

Μενεγάκη εκπομπή: Έρχεται αλλαγή στη μεσημεριανή ζώνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Μενεγάκη εκπομπή: Η παρουσιάστρια είναι ήδη σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha για το επόμενο βήμα της.

14.11.2019 | 22:00

Μενεγάκη εκπομπήΦήμες φέρνουν τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη, εκτός μεσημεριανής ζώνης. Αρχικά υπήρξε ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε», στο οποίο αναφέρθηκε πως το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Όπως φαίνεται η παρουσιάστρια είναι ήδη σε συζητήσεις με τον σταθμό για το επόμενο βήμα της, μιας και ούτε ο σταθμός αλλά ούτε και η παρουσιάστρια επιθυμούν να συνεχιστεί η εκπομπής της Ωραίας Ελένης στη μεσημεριανή ζώνη. Αν κάτι τέτοιο συμβεί λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να μην δούμε ξανά την Ελένη σε μεσημεριανή εκπομπή κάτι που δεν μπορούσε να αλλάξει πριν την λήξη του συμβολαίου, μιας και δεν υπήρχε η δυνατότητα αναπροσαρμογής καθώς υπάρχουν πολύ αυστηρές ρήτρες σε αυτό.

Aυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε είναι πως η παρουσιάστρια θα θέλει να έχει κλείσει το θέμα πριν το καλοκαίρι και το ξεκίνημα των διακοπών της και το ίδιο θα θέλει και ο Alpha που στο πλαίσιο της συγχώνευσης με το Star, προσπαθεί να κάνει έγκαιρα τον οικονομικό και τηλεοπτικό προγραμματισμό του. Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στη συγκεκριμένη ζώνη του Alpha από το 2011 (με μικροαλλαγές στη διάρκεια της εκπομπής), ενώ στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας, ανήκει από το 2005.

Exit mobile version