GNTM 2 Spoiler: Οι κοπέλες που επιστρέφουν – H τελική τριάδα

LIFESTYLE

GNTM 2 Spoiler: Οι κοπέλες που επιστρέφουν – H τελική τριάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

GNTM 2 Spoiler: Την επόμενη εβδομάδα οι κοπέλες θα γίνουν και πάλι 13 στο σπίτι του ριάλιτι.

14.11.2019 | 20:18

GNTM 2 Spoiler: Πολύ σύντομα στα νέα επεισόδια του GNTM 2 θα δούμε μερικές νέες αφίξεις, αφού κάποιες κοπέλες θα μπουν στο σπίτι ξανά διεκδικώντας μία θέση στον τελικό. Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο να αποχώρησε η Μαρίνα Γρηγορίου και πλέον να έμειναν 11 κορίτσια στο ριάλιτι μόδας, ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα οι κοπέλες θα γίνουν και πάλι 13! Μάλιστα στο επεισόδιο της Δευτέρας οι πρώην διαγωνιζόμενες θα κληθούν να αποδείξουν, ότι αξίζουν άλλη μία ευκαιρία στο GNTM με τους κριτές να επιλέγουν αυτές που θα έχουν την καλύτερη απόδοση.

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Ευτυχείτε», τα δύο κορίτσια που θα επιστρέψουν στο σπίτι δεν θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί, αφού η παραμονή τους στο παιχνίδι θα είναι πολύ σύντομη. Ο λόγος για την Κατερίνα Πεφτίτση και την Πόπη Γαλέτσα που είχαν αποχωρήσει στις αρχές του ριάλιτι, αφού αυτές θα έχουν τις καλύτερες φωτογραφίες σε ένα νέο concept, που θα φωτογραφηθούν, για να μπουν στο παιχνίδι. Την επόμενη εβδομάδα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα επεισόδιο, που θα φέρει πίσω στο σπίτι του ριάλιτι δύο διαγωνιζόμενες, που είδαν από νωρίς την έξοδο από το παιχνίδι.

GNTM 2 Spoiler: Επιστρέφουν Κατερίνα Πεφτίτση και Πόπη Γαλετσά

GNTM 2 Spoiler: Η τελική τριάδα του ριάλιτι

Μπορεί οι συντελεστές του παιχνιδιού να βρίσκονται αυτές τις ημέρες με την τελική πεντάδα στο Μιλάνο για τον ημιτελικό, φαίνεται πως ήδη έχει γίνει γνωστό ποια είναι τα τρία κορίτσια που έχουν φτάσει στον τελικό. Το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αναφέρει πως ζήτησαν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τριών μόνο κοριτσιών. «Δεν ξέρουμε αν αυτή είναι η τελική τριπλέτα. Όμως όσο τα κορίτσια είναι στο Μιλάνο, ήδη έχει αποχωρήσει μια κοπέλα. Η παραγωγή ζήτησε από τα εδώ άτομα να ετοιμάσουν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από αυτά τα τρία κορίτσια. Το Σάββατο θα γυρίσουν στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος. Την πολυπόθητη πρωτιά στο ριάλιτι μόδας, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται να διεκδικήσουν λοιπόν η Κέισι Μίζιου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

GNTM 2 Spoiler: Το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας 18/11

Exit mobile version