Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κλιματιστικό έπεσε σε παιδί: Τραγωδία στο Τορόντο – Σκότωσε δίχρονο κοριτσάκι
ΚΟΣΜΟΣ

Κλιματιστικό έπεσε σε παιδί: Τραγωδία στο Τορόντο – Σκότωσε δίχρονο κοριτσάκι

Κλιματιστικό έπεσε σε παιδί: Το κοριτσάκι βρισκόταν στο καροτσάκι του, το οποίο έσπρωχνε η μητέρα του, ενώ μαζί της είχε και τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της.

Κλιματιστικό έπεσε σε παιδί: Ένα 2χρονο κοριτσάκι πέθανε τη Δευτέρα στο Τορόντο του Καναδά, όταν ένα κλιματιστικό έπεσε από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας και προσγειώθηκε στο καροτσάκι του παιδιού. Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η οικογένεια επέστρεφε στο σπίτι της και περνούσε από συγκρότημα διαμερισμάτων στο Scarborough. Είχαν πάει να πάρουν το ένα από τρία παιδιά από το σχολείο. Η μητέρα της μικρής έσπρωχνε το καροτσάκι ενώ μαζί της είχε άλλα δύο ανήλικα παιδιά , αλλά δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το CNNi, ιατρικό προσωπικό έσπευσε στο σημείο και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματά του. Η εταιρεία που διαχειρίζεται το κτήριο, από το οποίο έπεσε το κλιματιστικό, αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες, τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας». Η αστυνομία του Τορόντο γνωστοποίησε στο αμερικάνικο δίκτυο πως δεν θα κινηθεί ποινική διαδικασία για το περιστατικό. Ένας κάτοικος δήλωσε στη Global News: «άκουσα τη μαμά του παιδιού να φωνάζει. Την έβλεπα που προσπαθούσε να επαναφέρει το παιδί. Έπιασα το μπουφάν και τα κλειδιά μου και έτρεξα να δω τι έγινε».

Κλιματιστικό έπεσε σε παιδί: Βίντεο από το σημείο που έγινε το τραγικό συμβάν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις