Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σπουδάζουσα Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Συνέλαβαν τον γραμματέα – Για τα πανό στα τρόλεϊ
ΕΛΛΑΔΑ

Σπουδάζουσα Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Συνέλαβαν τον γραμματέα – Για τα πανό στα τρόλεϊ

Σπουδάζουσα Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γραμματέας σπουδάζουσας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μιλά για την υπόθεση της προσαγωγής του από την αστυνομία μετά από δράση στο Πολυτεχνείο.

Σπουδάζουσα Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Στη σύλληψη του γραμματέα σπουδάζουσας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε η αστυνομία. Ο Ε.Λ. συμμετείχε σε παρέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο του Πολυτεχνείου. Το Bloco Ριζοσπαστικής Αριστεράς στο πλαίσιο δράσεων ενόψει του εορτασμού του Πολυτεχνείου προχώρησε στην αφισοκόλληση πανό σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Αφορμή αποτέλεσαν τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην ΑΣΟΕΕ.

Σήμερα Πέμπτη 14/11 ως BLOCΟ κάναμε έναν ακτιβισμό με αφορμή τόσο τα γεγονότα καταστολής την Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ όσο και εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα φοιτητές και φοιτήτριες από την Αθήνα κολλήσαμε χάρτινα πανό σε λεωφορεία και τρόλεϊ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Κολλούσαμε χάρτινα πανό στα τρόλεϊ και με έπιασαν

Μιλώντας στο News24/7 ο Ευθύμης Λαμπαδάς περιέγραψε τα γεγονότα και αφηγήθηκε την εμπειρία του. “Μπροστά από το χώρο του Πολυτεχνείου, στην οδό Πατησίων, προχωρήσαμε σ’ αυτή δράση πρώτον για να καταδείξουμε ότι οι φοιτητές που μπήκαν στην ΑΣΟΕΕ τη Δευτέρα δεν είναι μπαχαλάκηδες και δεύτερον να συνδέσουμε τα γεγονότα με αυτά του Πολυτεχνείου το 1973.

Κολλούσαμε χάρτινα πανό στα διερχόμενα τρόλει όταν μας πλησιάσαν αστυνομικοί, 5-6 μηχανάκια της ομάδας ΔΙΑΣ και της Αμεσης Δράσης. Μου είπαν ότι θα μου κάνουν προσαγωγή και πράγματι πήγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Στην αρχή ήταν επιθετικοί αλλά στη συνέχεια ηρέμησαν.  Επικοινώνησαν και με τη διοίκηση των τρόλεϊ μήπως θέλουν να υποβληθεί μήνυση. Οι άνθρωποι δεν εξέφρασαν τέτοια επιθυμία και έτσι μετά από ώρα με άφησαν”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις