Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς Λονδίνο: Τα σενάρια για τον Στέφανο στο ATP Finals
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς Λονδίνο: Τα σενάρια για τον Στέφανο στο ATP Finals

Τσιτσιπάς Λονδίνο: Ο νεαρός Έλληνας άσος έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ημιτελικούς του ATP Finals - Τι θα γίνει με τα υπόλοιπα εισιτήρια για τους «4».

Τσιτσιπάς ΛονδίνοΜε τους Στέφανο Τσιτσιπά και Ντόμινικ Τιμ να έχουν ήδη… «τυπώσει» τα εισιτήρια της συμμετοχής τους στους «4» του ATP Finals, πέντε ακόμα σπουδαίοι τενίστες κυνηγούν ακόμα άλλα δύο «μαγικά χαρτάκια» στο τουρνουά του Λονδίνου. Ο λόγος για τους Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ και τους θρύλους Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς.

Αναφορικά βέβαια με τον όμιλο «Αγκάσι» που μας «καίει» περισσότερο, λόγω της συμμετοχής του Στέφανου σε αυτόν, τα σενάρια για το δεύτερο εισιτήριο είναι 5 όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα και η διοργανώτρια αρχή.

Τσιτσιπάς Λονδίνο: Τα 5 σενάρια

Πρώτο σενάριο

Νίκη Ναδάλ με Τσιτσιπά σε συνδυασμό με νίκη Μεντβέντεφ κόντρα στον Ζβέρεφ, στέλνει τον Ισπανό στους «4» και μάλιστα ως πρώτο.

Δεύτερο σενάριο

Νίκη Ναδάλ σε συνδυασμό με επικράτηση του Ζβέρεφ, δίνει το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου στον Γερμανό, με τον Τσιτσιπά βέβαια να προκρίνεται ως πρώτος.

Τρίτο σενάριο

Νίκη Μεντβέντεφ με 2-0 σετ στην αυλαία σε συνδυασμό με νίκη Τσιτσιπά, σημαίνει πρόκριση για τον Γερμανό, φυσικά ως δεύτερος.

Τέταρτο σενάριο

Νίκη Μεντβέντεφ σε τρία σετ θα σημάνει πρόκριση Τσιτσιπά από την πρώτη θέση του «Αγκάσι» και πρόκριση Ζβέρεφ.

Πέμπτο σενάριο

Νίκες Τσιτσιπά και Ζβέρεφ, δίνουν πρόκριση στον Έλληνα (πρώτος) και τον Γερμανό (δεύτερος).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις