Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς Λονδίνο: Πότε παίζει με Ναδάλ – «Ισοπέδωσε» τον Ζβέρεφ ο Στέφανος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς Λονδίνο: Πότε παίζει με Ναδάλ – «Ισοπέδωσε» τον Ζβέρεφ ο Στέφανος

Τσιτσιπάς Λονδίνο: Στα ημιτελικά ο σούπερ Στέφανος Τσιτσιπάς - Σειρά έχει ο Ναδάλ, σε έναν αγώνα με το κίνητρο του γοήτρου να παίζει μόνο ρόλο για τον Έλληνα άσο του τένις.

Τσιτσιπάς ΛονδίνοΈνα «χαλαρό» Τεταρτιάτικο βράδυ είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον «Σάσα» Ζβέρεφ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του ATP Finals, που διεξάγεται στην πόλη του Λονδίνου. Ύστερα από τη μεγαλειώδη νίκη που σημείωσε κόντρα στον «κακό του δαίμονα», Μεντβέντεφ, ο Γερμανός κάτοχος του τίτλου δε θα μπορούσε να σταθεί σημαντικό εμπόδιο στον Έλληνα άσο.

Ο εκπληκτικός Στέφανος επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-2) του πολύ ανταγωνιστικού στα πρώτα 5 game, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και έγινε ο πρώτος Έλληνας που θα βρεθεί στους ημιτελικούς της εν λόγω διοργάνωσης που λαμβάνει χώρα στην Αγγλία.

Τσιτσιπάς Λονδίνο: Σειρά έχει ο Ναδάλ

Πλέον ο Έλληνας άσος έχει μπροστά του τον θρύλο του τένις, Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος πέτυχε μία σπουδαία ανατροπή κόντρα στον Μεντβέντεφ στην αναμέτρηση που προηγήθηκε (6-7, 6-3, 7-6) και πλέον χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη για να βρεθεί κι αυτός στην τετράδα του ATP Finals. Από την άλλη πλευρά, όπως είναι ευνόητο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι κατά μία έννοια «αδιάφορος» στον αγώνα αυτό, αφού με δύο νίκες δίχως μάλιστα να έχει χάσει κάποιο σετ, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ημιτελικούς του θεσμού. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δε θα παλέψει για να πετύχει ακόμα μία ιστορική νίκη στο παλμαρέ του. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 της Παρασκευής.

Τσιτσιπάς Λονδίνο: «Θα δώσω τα πάντα με τον Ναδάλ»

Ο Στέφανος πάντως επιβεβαιώνει από την πλευρά του ότι θα δώσει τα πάντα για τη νίκη απέναντι στον μυθικό Ράφαελ Ναδάλ. «Θα δώσω τα πάντα. Θα δώσω και την ψυχή μου και νομίζω ότι αποτελεί μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα προκειμένου να προετοιμαστώ για τα πιο δύσκολα ματς στους ημιτελικούς και, ενδεχομένως, στους τελικούς. Οπότε το ματς αυτό θα μου δώσει αρκετά. Θα με εκπαιδεύσει και θα προσπαθήσω να πάρω όσα το δυνατόν περισσότερα από αυτό».

Τσιτσιπάς Λονδίνο: Αποθέωση από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης

Τον Έλληνα σούπερ σταρ του τένις αποθέωσε και η επίσημη ιστοσελίδα του ATP Finals αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο νεαρότερος σε ηλικία τενίστας που συμμετέχει, αγωνίζεται σαν να είναι ο πιο έμπειρος». Το ζητούμενο πλέον είναι ο Στέφανος να κρατήσει το κεφάλι χαμηλά και τα καλύτερα έρχονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις