Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 13/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 13/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 13/11: Η Κλειώ κατηγορεί ευθέως τον Φώτη για τον φόνο της μητέρας της.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 13/11: Η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ που έχει καταφέρει να κερδίσει πολλές εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, όπως κάθε μέρα, έτι και σήμερα, συνεχίζει με νέο επεισόδιο, έτοιμο να ανατρέψει τα ως τώρα δεδομένα που έχουμε. Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, θα δούμε ότι η Κάτια τρομοκρατημένη υπακούει σε ό,τι της ζητάει ο Νίκος και υποκρίνεται στον αστυφύλακα που έχει έρθει με τον Αργύρη πως είναι εκεί με τη θέλησή της. Ο Δημήτρης υποψιάζεται πως η Σοφία τον απατά και πιέζει την Γιώτα να τον ενημερώνει για όλες τις κινήσεις της ξαδέλφης της. Ο Χατζής εξακολουθεί να το παίζει σε διπλό ταμπλό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν διστάζει να πολιορκεί ταυτόχρονα και την Μαρίνα και την Έλλη που έχει γοητευθεί απ’ αυτόν και να ζηλεύει για άλλη μια φορά τη Μαρίνα. Η Κλειώ κατηγορεί ευθέως τον Φώτη για τη δολοφονία της μητέρας της αφήνοντάς τον σοκαρισμένο. Η Μάρθα, βλέποντας ότι ο Νίκος καθυστερεί να βγάλει από τη μέση την Κάτια, αποφασίζει να πάει η ίδια στο χωριό να την βρει και να τελειώνει μαζί της μια για πάντα.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 13/11: Μια ματιά στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (12/11)

Στο χθεσινό επεισόδιο (12/11) της σειράς ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ είδαμε ότι ο Αργύρης καταγγέλλει στον αστυνόμο του χωριού πως ο Νίκος κρατά χωρίς τη θέλησή της την Κάτια στο σπίτι του κι αυτός αναγκάζεται να επισκεφτεί το κτήμα του Νίκου για να ελέγξει την κατάσταση. Η Έλλη, απορροφημένη από την καινούργια της δουλειά στην εταιρεία, απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από τον Άρη. Την ίδια στιγμή η ψυχρότητα της Σοφίας προς τον Δημήτρη αρχίζει να κινεί τις υποψίες του. Ο Μιχάλης δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον χωρισμό του με την Μαρίνα, γεγονός που προκαλεί την Ιωάννα να μιλήσει στην Μαρίνα. Ο Αργύρης πηγαίνει και πάλι στο κτήμα του Αργύρη κι εκεί τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη από την Κάτια. Παράλληλα η Κλειώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Φώτη.

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Ας θυμηθούμε το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου (12/11)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις