Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 28: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη (13/11)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 28: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη (13/11)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 28: Οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά είναι συναρπαστικές και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

13.11.2019 | 12:56

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 28: Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες είναι συναρπαστικές και αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Κάθε πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς έχει να πει τη δική του ιστορία. Στο πρωταγωνιστικό πλάνο αυτή τη μπαίνει η Θεοφανία Παπαθωμά που υποδύεται τη Βιολέτα. Πριν από μερικές μέρες η ηθοποιός σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως η Βιολέτα θα ζήσει τραγικές στιγμές εξαιτίας του Κωνσταντή (Γιάννης Κουκουράκης). Ο γιος του Σεβαστού πρόκειται να την εκδικηθεί επειδή είναι δίκαιη απέναντι στον Μιλτιάδη και στην οικογένειά του. Σύμφωνα με το «MY tv», ο Κωνσταντής βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με στόχο να διασύρει τη Βιολέττα σε όλο το χωριό. Το παράνομο ζευγάρι συναντιέται ξανά, αλλά αυτό το ραντεβού τους έχει την πιο τραγική κατάληξη. Ο Κωνσταντής κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και, όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται, είναι πλέον αργά.

Η γυναίκα αναγκάζεται να τριγυρνά στο χωριό γυμνή, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και ρεζιλεύεται. Οι κάτοικοι του Διαφανίου την επικρίνουν σκληρά χωρίς όμως να γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη. Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές και οι επιπτώσεις ακόμη πιο τραγικές. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο και εκείνη νιώθει ακόμα μεγαλύτερη ντροπή.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 28: Οι φωτο στο Instagram

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 28: Η απόπειρα αυτοκτονίας

Το ίδιο βράδυ η Βιολέτα είναι καταρρακωμένη και παίρνει μια παράτολμη απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της. Η γυναίκα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς πιστεύει πως είναι ο μοναδικός τρόπος να γλιτώσει από τη δημόσια κατακραυγή. Ο Μιλτιάδης, όμως, καταφέρνει τελευταία στιγμή να την σώσει, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Ο άντρας τη στηρίζει και προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Ωστόσο, αυτή η στάση του ίσως του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Ο Μιλτιάδης είναι εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του Κωνσταντή και την επόμενη μέρα βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς έρχεται στα χέρια τόσο με τον Κωνσταντή όσο και με τον Μελέτη για τη Βιολέτα.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 29

Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου ξεκινάνε αν και η Μυρσίνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη. Ο Δούκας, βλέποντας πως τα σχέδιά του κινδυνεύουν, στρέφεται στον Κυπραίο για βοήθεια. Η Ανέτ και ο Νέστορας αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου. Θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια; Ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Κι ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει, κατ ’εντολή του Δούκα, να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό, η κρυφή συνάντηση του Λάμπρου και της Ελένης, στο σχολείο, θα γίνει αντιληπτή από έναν εμβρόντητο Μιλτιάδη.

«Άγριες Μέλισσες» – Επεισόδιο 30: Τι θα δούμε την επόμενη Δευτέρα

Η Ελένη αδύναμη πια να κρύψει τα αισθήματά της από τον Λάμπρο, του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα κι αυτός της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία, μόλις γυρίσει. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι συμβαίνει ανάμεσά τους και φεύγει σοκαρισμένος. Ο Δούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο κι αυτός του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας αποφασισμένος να συνεχίσει το βρώμικο πόλεμο στον Λάμπρο, υπογράφει τη μήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει.

Ο Κυπραίος απειλεί, ανοιχτά, τον Λάμπρο να σταματήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλλια, αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει τον Λάμπρο. Παράλληλα, ο Νέστορας προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με τα χαμένα χρυσαφικά, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της Δρόσως το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης.

Exit mobile version