Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας – Άδωνις: Τα “άκουσε” ο υπουργός για τις αγκαλιές και τα γέλια στο Προεδρικό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – Άδωνις: Τα “άκουσε” ο υπουργός για τις αγκαλιές και τα γέλια στο Προεδρικό

Τσίπρας - Άδωνις: Αντιπαράθεση για τη συνάντηση στο Προεδρικό υπήρξε και στο πάνελ του ΣΚΑΙ ανάμεσα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Νίκο Στραβελάκη.

Τσίπρας – Άδωνις: Κριτική από ψηφοφόρους και σχολιασμό από τον Τύπο δέχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα χαμόγελα και την χαλαρή κουβέντα που είχε προχθές βράδυ με τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μιλώντας στον Ρ/Σ Alpha 98.9 και ερωτηθείς για το επίσημο δείπνο και για το πηγαδάκι”με τον Αλέξη Τσίπρα για το οποίο δέχθηκε κριτική στο Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε, «Μου κάνει εντύπωση η έκταση που έχουν πάρει οι φωτογραφίες. Ήμαστε στο Προεδρικό Μέγαρο μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Σι Τζινπίνγκ και τα έφερε έτσι το πρωτόκολλο να είμαι δίπλα στον Τσίπρα.

Τι περιμένατε να πιαστούμε στα χέρια; Να βριστούμε για τον Πολάκη; Να γίνουμε ρεζίλι και στους Κινέζους; Θεωρώ πολύ σωστό που ο κ. Τσίπρας ήταν παρών χθες και είχαμε μια πολιτισμένη και σωστή συμπεριφορά» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Δεν μεταφέρω τις ιδιωτικές μου συζητήσεις στο ραδιόφωνο, δεν το συνηθίζω», απάντησε σχετικά με το τι συζήτησαν οι δυο τους και συνέχισε «Είχαμε όλοι μια πολιτισμένη συμπεριφορά. Είναι καλό να βλέπουν πως παρά την πολιτική ένταση που διαβάζουν στις εφημερίδες, υπάρχει μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα και μια σταθερότητα, κάτι που είναι σημαντικό για τις επενδύσεις που θέλουν να κάνουν».

Τσίπρας – Άδωνις: Αντιπαράθεση για το τετ α τετ

Ωστόσο αντιπαράθεση για τη συνάντηση στο Προεδρικό υπήρξε και στο πάνελ του ΣΚΑΙ ανάμεσα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Νίκο Στραβελάκη. Ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε στον κ. Στραβελάκη «είστε προβοκάτορας» όταν ο δεύτερος τον κατηγόρησε πως «επαναφέρει στην τάξη τον κ. Τσίπρα». Μάλιστα το βίντεο του όλου περιστατικού το αναδημοσίευσε ο κ. Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις