Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καμπούρη σεξουαλική παρενόχληση: Αποκάλυψε ότι δέχθηκε επίθεση στα 16 της
LIFESTYLE

Καμπούρη σεξουαλική παρενόχληση: Αποκάλυψε ότι δέχθηκε επίθεση στα 16 της

Καμπούρη σεξουαλική παρενόχληση: Μια ιστορία από το παρελθόν της, μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια, Δέσποινα Καμπούρη.

Καμπούρη σεξουαλική παρενόχλησηΜέσα από το «Question Sticker» πολλοί είναι οι επώνυμοι που δέχονται ερωτήσεις από τους followers τους και απαντούν. Η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία είναι λάτρης του Instagram και του εν λόγω παιχνιδιού συμμετείχε για μια ακόμα και απάντησε δημόσια σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι της.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος ρωτήθηκε «Για ποιο πράγμα έχεις μετανιώσει πολύ;» και τότε δεν δίστασε να κάνει μια δημόσια εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε όταν ήταν μόλις 16 ετών. «Που δεν ξεμπρόστιασα έναν τύπο που προσπάθησε να με παρενοχλήσει όταν ήμουν 16 ετών. Ντράπηκα τόσο πολύ γι’ αυτό που συνέβη που απλώς έκλεισα το στόμα μου και εξαφανίστηκα. Μακάρι να είχα τότε το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα! Αν είσαι πιτσιρικούλα και τυχαίνει να διαβάζεις αυτές τις γραμμές τώρα, να θυμάσαι: Μίλα! Η ντροπή είναι δική τους, όχι δική σου«, έγραψε χαρακτηριστικά.

Παθούσα και η Ναταλία Δραγούμη σε νεαρή ηλικία

Σε μια ανάλογη αποκάλυψη είχε προχωρήσει και η γνωστή ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη. «Δεν έχω μιλήσει στα παιδιά μου για την σεξουαλική παρενόχληση που έχω δεχθεί, όχι ότι είναι μυστικό, απλώς τους έχω πει κάποια πράγματα για να γνωρίζουν πώς να το αποτρέψουν εάν συμβεί. Ο λόγος που το είπα είναι γιατί η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα ήταν από έναν φίλο των γονιών μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις