alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βέβηλος – BD Foxmoor: Α γρια κόντρα για το «Policemania» των Active Member
ΕΛΛΑΔΑ

Βέβηλος – BD Foxmoor: Α γρια κόντρα για το «Policemania» των Active Member

Βέβηλος - BD Foxmoor: Αρχικά, ο Βέβηλος επιτέθηκε με σκληρά λόγια εναντίον του BD Foxmoor, με αφορμή ένα νέο στίχο του δεύτερου, για τραγούδι που ακούστηκε στο live των Active Member στο Γκάζι.

Βέβηλος – BD Foxmoor:  Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Βέβηλου και του BD Foxmoor με αφορμή ένα από τα τελευταία live των Active Member. Η κύρια αιτία που επικαλείται ο Βέβηλος ήταν ορισμένοι στίχοι από το τραγούδι «Policemania» στο live του συγκροτήματος που έγινε το περασμένο Σάββατο. Έτσι, σε πρόσφατη ανάρτησή του αναφέρεται με σκληρά λόγια στο μέλος των Active Member, BD Foxmoor, προκαλώντας τον να ανοίξουν τις δικογραφίες τους. «”Η δειλία σου με θίγει σαν αντίπαλο” Σε ένα από τα τελευταία live των Active Member (Official), το Σάββατο 9/11 στο Πειραιώς academy, ο BD FOOXMOOR , γνωστή καρικατούρα της hip hop σκηνής, μετά το φυσάει κόντρα, βγήκε από το πρόγραμμα του για να μου αφιερώσει ένα τραγούδι.

Πάνε χρόνια που ο Μιχάλης γράφει οτι να ναι αλλά αυτά τα δύο τετράστιχα αφού αναφέρονται στο πρόσωπο μου, που σαν άλλος Μιχαλολιάκος παίζει και να μην παραδεχθεί, θα ήθελα να τα αναλύσω. ”Όσους δεν βλέπεις κοντά μας είναι πονήματα του χθες /περαστικοί απ’ τη μπουζού και τα γαμωμαναδικα / να καμαρώνεις ήρωες σου που ψείριζαν γριές / σπρώχνανε πρέζα και έκλεβαν βενζινάδικα. Για όσους δε βλέπεις κοντά μας παίρνει καιρό / δεν είναι εύκολο τα ρημάδια υπάρχουν σε αφθονία / γι’ αυτό σου έστησα μια φάρσα επί σκηνής να το χαρώ / ένα λαρύγγι των μπάτσων να λέει το policemania…”.

Βέβηλος – BD Foxmoor: Δεν έσπρωξα ποτέ ναρκωτικά και βέβαια δεν ψείριζα γριές

Όποτε λοιπόν και όπου θες, ανοίγουμε τις δικογραφίες μας. Δεν έχω κανένα θέμα. Εγώ είμαι περήφανος για την στάση μου, τόσο μέσα στις φυλακές όσο και εξω από αυτες. Πάντα έμπαινα ως μονάδα χωρίς συγκατηγορούμενο και αυτό λέει πολλά σε όσους ξέρουν τους νόμους της φυλακής. Εξέτισα τη ποινη μου μία-μία για οχτώ χρόνια. Πλήρωσα για όλα, έκοψα τα ναρκωτικά μονος μου και βγήκα πιο δυνατός. Στέκομαι στα πόδια μου κι όχι στα γόνατα μου, κάτι που εσυ δεν κατάφερες μέχρι σήμερα. Αν λοιπόν έχεις τα άντερα να ανοίξουμε τις δικογραφίες μας εκεί θα συναντήσουμε την πρώτη μας διαφορά. Εμένα μ’ έχουν ως κατηγορούμενο κι εσένα ως μηνυτή. Δεν έσπρωξα ποτέ μου ναρκωτικά και βέβαια δεν ψείριζα γριές. Δεν έχω ούτε ένα τέτοιο δικαστήριο για τέτοιες πράξεις. (Ξαναλέω λοιπόν, όποτε θες ανοίγουμε τις δικογραφίες μας).

Είναι πιθανόν οι μηνύσεις και οι αγωγές που έχεις κάνει όλα αυτά τα χρόνια να είναι όσα και τα τραγούδια σου. Κανονισου λοιπόν να μου έρθουνε μπάτσοι με τις μαλακίες σου και να μου χρεώνουν κι άλλα, μόνο και μόνο επειδή εσυ θίχτηκες που σταμάτησε ο κόσμος να σε ακούει και μου άνοιξες φάκελο. Κάτι τέτοιους σαν και σένα, που στο όνομα της τέχνης δίνουνε κόσμο για να αφήσουν την κλανιά τους στο αιώνιο, στη φυλακή τους δίνουν 24αρι και τους λένε ρουφιάνους», γράφει ο «Βέβηλος».

Βέβηλος – BD Foxmoor: Η απάντηση του μέλους των Active Member

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η απάντηση του μέλους των Active Member, που ήταν στους ίδιους τόνους. «Άντε να απαντήσω κι εγώ (στον βέβηλο) έχω 3 λεπτάκια έχω πάει για χέσιμο. Συγχωρέστε μου τα ορθογραφικά αλλά είναι ο διορθωτής του κινητού κι έχω φάει και φακές. Άκου βλακάκο επειδή έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και νομίζεις ότι σου έγραψα ολόκληρο κομμάτι, να σε πληροφορήσω ότι είναι γραμμένο για πολλούς αλλά μάλλον ταυτίστηκες με όλα όσα αναφέρω, ενώ εγώ να σε σκέφτηκα σε 3-4 στίχους από τους 80 που έχει το κομμάτι. Χαλάλι σου κι αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά ο BD Foxmoor, ενώ στη συνέχεια προκαλεί τον «Βέβηλο» να απαντήσει σε μερικά ερωτήματά του.