Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ναρκωτικών: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ουσιών – Πάνω από 50 άτομα εμπλέκονται
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ουσιών – Πάνω από 50 άτομα εμπλέκονται

Διακίνηση ναρκωτικών: Πολύπλοκο εγκληματικό δίκτυο εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κυρίως στις περιοχές των Αχαρνών και της Φυλής, εξαρθρώθηκε από τις Αρχές.

Διακίνηση ναρκωτικών: Εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές πολύπολοκο εγκληματικό δίκτυο εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, στις περιοχές των Αχαρνών και της Φυλής. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το δίκτυο συγκροτούσαν δύο εγκληματικές οργανώσεις και επτά συμμορίες, που είχαν φτιάξει ένα πολυδαίδαλο σχήμα. Στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα από 50 άτομα, ενώ έχουν γίνει -έως αυτήν την ώρα- 22 συλλήψεις (20 Ελληνες και δύο Αλβανοί). Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία έχουν κατασχεθεί -μεταξύ άλλων- ποσότητες κοκαϊνης, ηρωϊνης, κάνναβης, 42.150 ευρώ, έξι αυτοκίνητα, πιστόλι, φυσίγγια, καθώς και μηχανήματα από πλήρες εργαστήριο τυποποίησης και νόθευσης κοκαϊνης.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η ΕΛ.ΑΣ. είχε πετύχει άλλο καίριο «χτύπημα» σε άλλο ένα τεράστιο κύκλωμα κοκαΐνης. Συγκεκριμένα, λίγο καιρό πριν είχε εντοπιστεί πολύ μεγάλη ποσότητα κοκαΐνη μέσα σε δοχείο άμμου γάτας, αλλά και μέσα σε φούρνο κουζίνας σε διαμέρισμα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό πλήγμα στο κύκλωμα ναρκωτικών, καθώς παγκοσμίως δεν έχει συλληφθεί τόσο μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης. Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανέβασε στο Τwitter βίντεο που δείχνει τα απίστευτα σημεία στα οποία τα μέλη του κυκλώματος έκρυβαν τα ναρκωτικά. Μέσα σε δοχείο άμμου γάτας, αλλά και μέσα στον φούρνο στην κουζίνα!

Διακίνηση ναρκωτικών: Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές, κατάφεραν και συνέλαβαν δύο Αλβανούς και έναν Κροάτη, που αποτελούσαν μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών.  Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν μετά από πληροφορίες να εντοπίσουν το κύκλωμα, που δραστηριοποιείτο σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, και να κατασχέσουν 105 κιλά κοκαΐνης και περίπου 500-600.000 ευρώ σε μετρητά. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έκανε μία ανάρτηση στο στο Twitter, ανεβάζοντας ένα βίντεο από την έφοδο της Αστυνομίας στο διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις