Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ο Χάαλαντ στο στόχαστρο – 100.000.000 ζητάει η Σάλτσμπουργκ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ο Χάαλαντ στο στόχαστρο – 100.000.000 ζητάει η Σάλτσμπουργκ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Η Μπάρτσα τον θέλει διακαώς, όμως το ποσό που ζητούν οι Αυστριακοί, είναι μάλλον απαγορευτικό για τους Ισπανούς.

Μπαρτσελόνα μεταγραφέςΤον 19χρονο άσο της Σάλτσμπουργκ, Έρλινγκ Χάαλντ, θέλει να κάνει δικό της η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με πηγές. Ο πιτσιρικάς κάνει «θαύματα» στο φετινό Champions League, έχοντας σκοράρει 7 φορές σε τέσσερις αγώνες, γεγονός που τον κάνει περιζήτητο στο μεταγραφικό «παζάρι».

Το ποσό που ζητάει βέβαια η αυστριακή ομάδα για τον νεαρό δεν είναι και ό,τι πιο λογικό τουλάχιστον για τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Πιο συγκεκριμένα, οι Αυστριακοί, επιθυμούν ένα ποσό της τάξεως των 100.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Ποσό το οποίο οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου βρίσκουν τουλάχιστον υπερβολικό σύμφωνα με το ESPN. Την ίδια ώρα παράλληλα, Ρεάλ, Γιουβέντους αλλά και ομάδες της Premier League, τον έχουν επίσης στο στόχαστρό τους. Μένει να δούμε ποια ομάδα θα καταφέρει να τον αποκτήσει καθώς δύσκολα ο Νορβηγός θα παραμείνει για πολύ στη Σάλτσμπουργκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις