Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εμπαπέ – Ρεάλ: 400.000.000 ευρώ για το αστέρι της Παρί ο Ζιντάν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εμπαπέ – Ρεάλ: 400.000.000 ευρώ για το αστέρι της Παρί ο Ζιντάν

Εμπαπέ Ρεάλ: Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει για ακόμα μία φορά στο στόχαστρό της τον Γάλλο σούπερ σταρ, για τον οποίο είναι διατεθειμένη να δώσει κάτι ελαφρώς λιγότερο από μισό δις ευρώ.

Εμπαπέ ΡεάλΣτο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει ο Κιλιάν Εμπαπέ, το μεγάλο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου που κάνει «θαύματα». Ο προπονητής των Μαδριλένων θέλει όσο τίποτε άλλο την ένταξη του Γάλλου σούπερ σταρ στην ομάδα του, η οποία στη μετά Ρονάλντο εποχή, δείχνει ότι δεν προκαλεί τον τρόμο που προκαλούσε με τον Πορτογάλο στο ρόστερ της.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα και με το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, “Le Parisien”, η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι και 400.000.000 ευρώ ώστε να τον κάνει δικό της, ποσό το οποίο μοιάζει από… άλλο πλανήτη. Παράλληλα φημολογείται ότι ο πρόεδρος των «Μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, ενδέχεται να προσφέρει στην Παρί Σεν Ζερμέν ακόμη και έμψυχο αντάλλαγμα προκειμένου να πείσει τους μεγιστάνες από το Κατάρ να τους τον παραχωρήσουν.

«Σπάει» το απλησίαστο ρεκόρ του Νειμάρ

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και σήμερα, η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ακούει στο όνομα «Νεϊμάρ», για τον οποίο, προ διετίας, είχαν ξοδέψει οι Παριζιάνοι ένα ποσό της τάξεως των 222 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Μπαρτσελόνα. Στη δεύτερη θέση της κατάταξης των ακριβότερων μεταγραφών ever βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ, ρεκόρ που επίσης ανήκει στη διοίκηση της Παρί η οποία είχε δώσει 135 εκατομμύρια για να τον φέρει από το Μονακό στο Παρίσι, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Ζοάο Φέλιξ με τα 126 εκατομμύρια που ξόδεψε πέρσι για τον Πορτογάλο rising star της Μπενφίκα, η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις