Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαντόνα συναυλία: Η μήνυση από τον θαυμαστή και το χαστούκι της Νίλσεν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα συναυλία: Η μήνυση από τον θαυμαστή και το χαστούκι της Νίλσεν

Μαντόνα συναυλία: Ένας θαυμαστής της βασίλισσας της ποπ, τη μήνυσε επειδή οι συναυλίες της ξεκινάνε αργά και ο ίδιος πρέπει να ξυπνήσει νωρίς το πρωί.

Μαντόνα συναυλία: Το κοινό της Μαντόνα μεγάλωσε, όπως και η ίδια εξάλλου, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ότι παραμεγάλωσε. Ένας θαυμαστής της βασίλισσας της ποπ, τη μήνυσε επειδή οι συναυλίες της ξεκινάνε αργά και ο ίδιος πρέπει να ξυπνήσει νωρίς το πρωί. Ο Νέιτ Χόλαντερ κατέθεσε μια ανοιχτή μήνυση, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν και άλλοι ενάγοντες, πιστεύοντας προφανώς ότι κι άλλοι συμμερίζονται τον πόνο του. Ποιος είναι ο πόνος του; Αγόρασε πριν από καιρό τρία εισιτήρια για τη συναυλία της Μαντόνα στις 17 Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι, η οποία αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα ξεκινούσε στις 20:30. Τελικά, το πρόγραμμα δεν βγήκε έτσι ακριβώς και οι υπεύθυνοι της συναυλίας ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσει στις 22:00.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξαγριώσει τον Χόλαντερ που όχι μόνο δεν θέλει πλέον να πάει, αλλά αποφάσισε να τιμωρήσει την τραγουδίστρια, καταθέτοντας τη μήνυσή του στις 4 Νοεμβρίου σε δικαστήριο του Μαϊάμι. «Κάποιοι πρέπει να δουλέψουμε και κάποιοι άλλοι να πάνε σχολείο την επόμενη μέρα, άρα δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε μια συναυλία που τελειώνει στη 1», αναφέρεται στη μήνυση. Ο Χόλαντερ πλήρωσε 1.024,95 δολάρια για τα εισιτήρια, πράγμα που ίσως τον δικαιολογεί κάπως, και αντιμετωπίζει το όλο θέμα ως ακύρωση συμβολαίου. Πρόσθεσε ότι λόγω της νέας ώρας «του είναι αδύνατο να πουλήσει τα εισιτήρια». Τέλος, ο ίδιος στη μήνυσή του καταγγέλλει τη Μαντόνα ως κατά συρροή αργοπορημένη, λέγοντας ότι όλες τις οι συναυλίες καθυστερούν να ξεκινήσουν. Η ίδια, πάντως, δεν έχει σχολιάσει το συμβάν.

Μαντόνα συναυλία: Στις 4 Νοεμβρίου το δικαστήριο στο Μαϊάμι

Μαντόνα συναυλία: Το..”μάθημα” που τής έδωσε η Μπριγκίτε Νίλσεν

Δύο ώρες περίμενε το κοινό στο Λας Βέγκας για να δει στη σκηνή την επί επτά φορές νικήτρια των Grammy, Μαντόνα, στην περιοδεία της «Madame X Tour» και ως τιμωρία που… έστησε το κοινό τόση ώρα η Μπριγκίτε Νίλσεν της έδωσε ένα μάθημα. «Υπάρχει κάτι που όλοι πρέπει να καταλάβετε» είπε η 61χρονη βασίλισσα της ποπ, όταν επιτέλους ανέβηκε στη σκηνή την Παρασκευή. «Και αυτό είναι ότι μια βασίλισσα δεν αργεί ποτέ», πρόσθεσε. Με τούτα και με εκείνα, η 56χρονη Δανή ηθοποιός, ξέσπασε στο πάνελ του τηλεοπτικού σόου «Talk», χαρακτηρίζοντάς τη «γελοία και απαράδεκτη». «Δεν είναι η βασίλισσα», ανέφερε.  «Το 1987 ήμασταν μαζί με τη Μαντόνα σε ένα κλαμπ και με ποδοπατούσε συνεχώς», θυμήθηκε η Νίλσεν, για να προσθέσει ότι εξαιτίας αυτού της έδωσε ένα χαστούκι «τόσο δυνατό» που την… ταρακούνησε για τα καλά αν αναλογιστεί κανείς ότι «είναι κάπως μικροκαμωμένη και εγώ είμαι τεράστια».

«Θυμάμαι μόνο ότι ήρθαν έξι τεράστιοι άνδρες, με σήκωσαν και με έβγαλαν έξω από το κλαμπ. Μάλλον δεν έπρεπε να το είχα κάνει, οπότε δικαίως με πέταξαν έξω», είπε η Μπριγκίτε Νίλσεν. «Το καλύτερο όμως είναι ότι δύο μήνες μετά, την εκδικήθηκα που ήταν αγενής προς το πρόσωπό μου, όταν βρισκόμουν στη Νότια Γαλλία και έκανα one night stand με τον Σον Πεν (σ.σ. τότε ο Σον Πεν και η Μαντόνα ήταν παντρεμένοι)». Τυπικά, το 1987, η Νίλσεν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μαντόνα πήρε διαζύγιο με τον Σον Πεν το 1989.

Μαντόνα συναυλία: ”Μάλλον δεν έπρεπε να το είχα κάνει” όσα ανέφερε η ηθοποιός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις