Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Νέα πρόσωπα και ειδύλλια στο Διαφάνι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Νέα πρόσωπα και ειδύλλια στο Διαφάνι

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Πολλές ανατροπές αναμένεται να φέρει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, η εμφάνιση του Κλεομένη Ψαθά.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» την επόμενη εβδομάδα. Πολλές ανατροπές αναμένεται να φέρει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, η εμφάνιση του Κλεομένη Ψαθά. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς που έχει αναλάβει τον ρόλο μπαίνει στη ζωή του Δούκα Σεβαστού και αρχίζει ένα ειδύλλιο με την κόρη του την Πηνελόπη. Διαβάστε παρακάτω όσα θα γίνουν επί της οθόνης. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς που έχει αναλάβει τον ρόλο, είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό»:

Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός είχε πει πως: «Ο Κλεομένης Ψαθάς είναι γόνος αστικής οικογένειας, μεγαλωμένος στο εξωτερικό, που μπαίνει στη ζωή του Δούκα Σεβαστού. Έχει πολλές ανατροπές και ο ρόλος και οι σχέσεις των ηρώων με τον Κλεομένη. Αρχίζει ένα ειδύλλιο με την Πηνελόπη, την κόρη του Δούκα Σεβαστού. Φαντάζομαι ότι επιθυμεί να την παντρευτεί», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και εξήγησε: «Δεν πέρασα από κάποια οντισιόν για τις Άγριες Μέλισσες. Μου έγινε μία πρόταση και την συζητήσαμε».

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: «Μου έγινε μία πρόταση και την συζητάμε»

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε την επόμενη Δευτέρα

Η Ελένη αδύναμη πια να κρύψει τα αισθήματά της από τον Λάμπρο, του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα κι αυτός της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία, μόλις γυρίσει. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι συμβαίνει ανάμεσά τους και φεύγει σοκαρισμένος. Ο Δούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο κι αυτός του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας αποφασισμένος να συνεχίσει το βρώμικο πόλεμο στον Λάμπρο, υπογράφει τη μήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει.

Ο Κυπραίος απειλεί, ανοιχτά, τον Λάμπρο να σταματήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλλια, αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει τον Λάμπρο. Παράλληλα, ο Νέστορας προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με τα χαμένα χρυσαφικά, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της Δρόσως το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις