Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεύμα Κινέζου: Τσίπρας – Άδωνις σε ενσταντανέ που θα αφήσουν ιστορία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεύμα Κινέζου: Τσίπρας – Άδωνις σε ενσταντανέ που θα αφήσουν ιστορία

Γεύμα Κινέζου: Όπως ήταν λογικό, τα φλας «πήραν φωτιά» με τις κυρίες να βάζουν… τα δυνατά τους και να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Γεύμα Κινέζου: Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου Σι Τζινπίνγκ παρέθεσε το βράδυ της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Στο δείπνο μεταξύ άλλων παρέστησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφκσι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, πλήθος υπουργών της ΝΔ, η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και πολλοί άλλοι. Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή, τόσο μάλιστα που ενώπιον του φωτογραφικού φακού εκτυλίχθηκαν ιστορικά ενσταντανέ. Αίσθηση προκάλεσε η θερμή χειραψία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, γεγονός που προκάλεσε μάλλον και τα πειράγματα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη με little black dress, όπως και η – ξανά στα κόκκινα – Γιάννα Αγγελοπούλου. Ο Αλέξης Τσίπρας προσήλθε μόνος, χωρίς την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα. Χαιρέτησε με θέρμη τον Άδωνι Γεωργιάδη όπως και τον Μάκη Βορίδη και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Μάλιστα, οι κ.κ. Γεωργιάδης και Τσίπρας είχαν τοποθετηθεί από το πρωτόκολλο δίπλα-δίπλα, με μια κενή καρέκλα να τους χωρίζει. Επί 20 λεπτά δεν σταμάτησαν να μιλάνε οι δυο τους, γεγονός που κέντρισε το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ και των δημοσιογράφων.

Γεύμα Κινέζου: Δεν τους χώρισε ούτε η καρέκλα

Λίγο αργότερα, η κενή θέση που χώριζε τους κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Αλέξη Τσίπρα καλύφθηκε από έναν Κινέζο αξιωματούχο, ωστόσο τα πειράγματα μεταξύ τους συνεχίστηκαν. Μέχρι και τα ποτήρια τους ύψωσαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Ανάπτυξης με τον Κινέζο αξιωματούχο ανάμεσά τους να παρακολουθεί μάλλον αμήχανος την εύθυμη διάθεση των δύο Ελλήνων πολιτικών. Το γεγονός εντόπισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έσπευσε να χαιρετήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όρθιος, να κάνει πλάκα προφανώς για το γεγονός ότι συνομιλεί με τον Αδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο έχουν συγκρουστεί πολλές φορές.

Το απρόσμενο… δίδυμο εντόπισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έσπευσε να χαιρετήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Όρθιος, ο κ. Μητσοτάκης άρχισε να πειράζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς για το γεγονός ότι συνομιλεί με τον Αδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο έχουν συγκρουστεί πολλές φορές. Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει αστειευόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ο αγαπημένος μου υπουργός είναι ο Βορίδης!».

Η ατάκα Τσίπρα, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε τα γέλια τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Γεύμα Κινέζου: Φωτογραφίες

Ó)

ÉÍÇÓ)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις