Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Σνικ: Η εκκεντρική εμφάνιση του ράπερ με αέρα… Ιταλίας
LIFESTYLE

Ηλιάνα Σνικ: Η εκκεντρική εμφάνιση του ράπερ με αέρα… Ιταλίας

Ηλιάνα Σνικ: Μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Μιλάνο ταξίδεψε ο ράπερ Snik.

Ηλιάνα Σνικ: Όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την ομάδα του GNTM 2 βρίσκεται από εχθές στο Μιλάνο για τα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας. Όπως φαίνεται, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι μόνη στην ιταλική πόλη, καθώς εκεί ταξίδεψε και ο Σνικ, με τον οποίο είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα. Ο δημοφιλής τράπερ πόσταρε φωτογραφίες από τη διάσημη αγορά Galleria Vittorio Emanuele, αποκαλύπτοντας πως είναι και αυτός στην Ιταλία. Μάλιστα, στη μία φωτογραφία ποζάρει με πανάκριβο παλτό και τσάντα, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την αδυναμία του σε γνωστούς οίκους μόδας. Στη δεύτερη φωτογραφία που πόσταρε, ο Snik κάνει μια πιο εκκεντρική εμφάνιση με ροζ γούνα και ασορτί γυαλιά.

Ο Snik, έβαλε ροζ γούνα, ε ροζ γυαλιά και τεράστιες χρυσές αλυσίδες και προκάλεσε ταραχές! Το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάθε άλλο παρά απαρατήρητος πέρασε εκεί στην Ιταλία. Μάλιστα πρόσφατα έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν παρόλο που ακόμα βρίσκονται στην αρχή της σχέσης τους.

Ηλιάνα Σνικ: «Την ακολούθησε για τα γυρίσματα του GNTM»

Ηλιάνα Σνικ: Οι δηλώσεις της ”δεύτερης μαμάς” της Παπαγεωργίου

Στο κοντινό παρελθόν, η coach του GNTM και “δεύτερη μαμά” της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μίλησε για την σχέση του μοντέλου με τον ράπερ SNIK, που συζητιέται πολύ έντονα. Με όσα είπε, επιβεβαίωσε στην ουσία τα όσα ακούγονται, όπως και τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. “Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, είναι χαρούμενη και την βλέπω πολύ ολοκληρωμένη”.

“Εγώ συμπαθώ πάρα πολύ και τον Δημήτρη (Snik). Δημήτρη τον λέω εγώ”, πρόσθεσε η αγαπημένη coach του GNTM, ενώ δήλωσε πως το τραγούδι του ράπερ με το οποίο τρελαίνεται, είναι το “Σενιορίτα”. Επίσης, όταν της ζητήθηκε να περιγράψει με δυο λέξεις τον κάθε κριτή του GNTM, είπε: “Η Βίκυ Καγιά είναι νικήτρια της ζωής, ο Άγγελος Μπράτης λόρδος, ο Δημήτρης Σκουλός μαχητής, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι εγκέφαλος, η Ζενεβιέν Μαζαρί είναι μία από τις πιο ωραίες περσόνες που υπάρχουν στη χώρα”.

Ηλιάνα Σνικ: Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις