Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βιβλίο: Στα βιβλιοπωλεία ο β’ τόμος
ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βιβλίο: Στα βιβλιοπωλεία ο β’ τόμος

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βιβλίο: Ο πρώην πρωθυπουργός μοιάζει σαν να προσκαλεί τον αναγνώστη για να του διηγηθεί ο ίδιος τις δικές του αλήθειες.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βιβλίο: Στα ράφια των βιβλιοπωλείων βρίσκεται και ο δεύτερος τόμος της συγκλονιστικής αφήγησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Όπως και ο πρώτος τόμος έτσι και αυτό το βιβλίο προέκυψε από τις συναντήσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά και µε ρητή συμφωνία το περιεχόμενό τους να δημοσιοποιηθεί μετά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού. Στο δεύτερο βιβλίο του διευθυντή της εφημερίδας Καθημερινή, ο κορυφαίος πολιτικός άνδρας αποκαλύπτεται και αποκαλύπτει με δικά του λόγια αµφιλεγόµενες όψεις της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας του τόπου.

Μεταξύ άλλων υπάρχουν αναφορές για τις άγνωστες διαπραγματεύσεις για το Αιγαίο και για το Μακεδονικό. Πρόκειται για μία συλλογή 30 ωρών συνεντεύξεων για όλα τα θέματα, χωρίς ταμπού. Ανέκδοτες ιστορίες για πρωταγωνιστές που παραμένουν ενεργοί στην πολιτική ζωή της χώρας. Για εκείνους που τον πολέμησαν και για εκείνους με τους οποίους συγκρούστηκε. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με ωμή ειλικρίνεια δίνει τη δική του μαρτυρία για τη σύγχρονη ζωή του τόπου.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης καταθέτει τη δική του μαρτυρία για μια ολόκληρη εποχή, την οποία επηρέασε και διαμόρφωσε όσο ελάχιστοι άλλοι. Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος τόμος είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριου του 2017.

Το εξώφυλλο του δεύτερου βιβλίου του Αλέξη Παπαχελά για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η ιστορική συνέντευξη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις