Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κέρκυρα: Επιχείρηση διάσωσης της Πυροσβεστικής
ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Επιχείρηση διάσωσης της Πυροσβεστικής

Κέρκυρα: Γιγαντιαία επιχείρηση διάσωσης ενός 41χρονου άνδρα που τα ίχνη είχαν χαθεί από χθες, διεκπεραιώνει αυτή την ώρα, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

Κέρκυρα: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή μεγάλη επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας για τον απεγκλωβισμό ενός 41χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από χθες. Ο άνδρας, η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε στις αστυνομικές αρχές από τους οικείους του σήμερα το πρωί, εντοπίστηκε μέσα σε απόκρημνη χαράδρα στην περιοχή της Άνω Κορακιάνας στη Μέση Κέρκυρα.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ανδρέας Ρίζος, ανέφερε πως στην περιοχή, που είναι απολύτως δύσβατη, έχουν σπεύσει δύο οχήματα της πυροσβεστικής και δέκα πεζοπόροι πυροσβέστες. Οι πυροσβέστες έχουν ως οδηγό ένα κυνηγό της περιοχής και προσπαθούν να προσεγγίσουν τον 41χρονο.

Κέρκυρα: Δυσχεραίνουν τη διάσωση οι καιρικές συνθήκες

Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνει η νύχτα, αλλά κυρίως τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν από νωρίς το μεσημέρι το νησί και συνοδεύονται από καταιγίδες και δυνατούς ανέμους που φτάνουν τα εννέα μποφόρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις