Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έδειρε την κόρη του: «Ξύλο» και στη γυναίκα του – Θλιβερό περιστατικό βίας με Αλβανό πατέρα στον Βόλο
ΕΛΛΑΔΑ

Έδειρε την κόρη του: «Ξύλο» και στη γυναίκα του – Θλιβερό περιστατικό βίας με Αλβανό πατέρα στον Βόλο

Έδειρε την κόρη του: Ένα ασύλληπτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στον Βόλο.

Έδειρε την κόρη τουΈνα πρωτοφανές και συνάμα δυσάρεστο γεγονός ενδοοικογενειακής βίας διεξήχθη τα μεσάνυχτα της Κυριακής στον Βόλο. Πιο συγκεκριμένα, «τουλούμι» στο ξύλο έκανε τη σύζυγό του και την μόλις 14 χρόνων κόρη τους ένας 35χρονος Αλβανός πατέρας μέσα στο σπίτι τους στον Βόλο, όταν βγήκε εκτός εαυτού λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 38χρονης συζύγου του, ο 35χρονος την χτύπησε στο κεφάλι με ένα αντικείμενο, ενώ ταυτόχρονα προέβη σε πολύ άσεμνους χαρακτηρισμούς και ανήκουστες βρισιές εναντίον της, εξαπολύοντας παράλληλα απειλές. Σα να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος εν συνεχεία στράφηκε κατά της 14χρονης κόρης του, την οποία χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και τον αυχένα, τραυματίζοντάς την σοβαρά. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στον Βόλο πέρασαν χειροπέδες στον ανεκδιήγητο πατέρα, ο οποίος οδηγήθηκε λίγο αργότερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύλληψη φυγόποινου στο Αγρίνιο

Για την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών και σε έναν 39χρονο Έλληνα με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις