Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΑΣΟΕΕ αστυνομία: Σύλληψη φοιτητή στο Χαλάνδρι
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΟΕΕ αστυνομία: Σύλληψη φοιτητή στο Χαλάνδρι

ΑΣΟΕΕ αστυνομία: Ακόμα ένας φοιτητής στη διάθεση των αστυνομικών αρχών - Συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

ΑΣΟΕΕ αστυνομίαΣτη σύλληψη ενός 26χρονου φοιτητή προέβησαν οι αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο των επεισοδίων στην ΑΣΟΕΕ. Ο νεαρός συνελήφθη χθες αργά το βράδυ έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι. Οι αστυνομικοί, επτά ώρες μετά τη λήξη του θερμού σκηνικού στο Οικονομικό πανεπιστήμιο, κατάφεραν μετά από πληροφορίες να εντοπίσουν τον νεαρό έξω από το σπίτι του και να τον προσαγάγουν στην Ασφάλεια. Εκεί, ο νεαρός Κρητικός αναγνωρίστηκε, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα για τη συμμετοχή του στα επεισόδια.

Στο μεταξύ, ποινική δίωξη για αντίσταση κατά της αρχής και εξύβριση ασκήθηκε από την εισαγγελία σε βάρος του άλλου φοιτητή που συνελήφθη χθες κατά τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ. Πρόκειται για φοιτητή Ιατρικής, ο οποίος παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστεί.

ΑΣΟΕΕ αστυνομία: Λουκέτο στο πανεπιστήμιο

Υπενθυμίζεται ότι η σύγκλητος της σχολής αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από τις 11 έως τις 17 Νοεμβρίου. Όπως έχει γίνει γνωστό, το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε τρεις εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που τελούσαν υπό κατάληψη. Η αστυνομία στην επιχείρηση που πραγματοποίησε βρήκε, μεταξύ άλλων, κοντάρια, κράνη, κουκούλες, μάρμαρα και πέτρες. Αυτοί οι χώροι αποτελούσαν ορμητήρια ατόμων για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις