Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γκαγκαλούδης – Μάνταλος: Τέλος στο σίριαλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκαγκαλούδης – Μάνταλος: Τέλος στο σίριαλ

Γκαγκαλούδης - Μάνταλος: Το συμβάν έλαβε τέλος ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους δύο αθλητές να ζητούν συγνώμη.

Γκαγκαλούδης – ΜάνταλοςΣάλος προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο εγχώριο αθλητικό στερέωμα, ύστερα από την προσβλητικότατη επίθεση του πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, για τις δηλώσεις του τελευταίου περί «νεκρών που αναστήθηκαν».

«Μόλις διάβασα την απίστευτη δήλωση του πιο γρήγορου ποδοσφαιριστή στον κόσμο του Πέτρου μάνταλου ότι νιώθει να ανέστησε ένα νεκρό… Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα ποιον νεκρό ανέστησες??? Δεν σου έχουν πει βρε παιδί της ακμής ότι σε 20 χρόνια από το 1996 μ έχεις κερδίσει εκτός έδρας 1 φορά???? Και άκου πέτρακι μανταλε… Αυτός ο νεκρός που λες έχει μια φανέλα που ζυγίζει όσο δε φαντάζεσαι… Και τα πιτσιρίκια που παίζουν εκεί την τιμάνε.. Όχι Σαν εσένα που περπατάς και κοροϊδεύεις τον κόσμο… Παναθηναϊκός γεννιέσαι δε γίνεσαι…», είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γκαγκαλούδης, ανάρτηση που έφερε σωρεία αντιδράσεων.

Γκαγκαλούδης – Μάνταλος: Η απάντηση του παίκτη της ΑΕΚ

Νιώθοντας για τα «καλά» τον ντόρο που δημιουργήθηκε και θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ο Πέτρος Μάνταλος, έδωσε τη δική του εξήγηση στο γεγονός και ζήτησε συγνώμη μέσω του επίσημου σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ. «Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι έχει δοθεί διαφορετική ερμηνεία σε αυτό που δήλωσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Διευκρινίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που είπα αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και το ότι δεν νοείται για την ομάδα μου να χάνει το οποιοδήποτε ματς, από οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν προηγείται με 2-0. Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική μου διαδρομή έχω αποδείξει αν σέβομαι ή όχι τους αντιπάλους μου εντός και εκτός γηπέδων. Ζητάω συγγνώμη, αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική για τον Παναθηναϊκό γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

Γκαγκαλούδης – Μάνταλος: Τα μάζεψε και ο Γκαγκαλούδης

Άμεση ήταν και η αντίδραση του νυν μπασκετμπολίστα του Αμαρουσίου ο οποίος επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Facebook. «Επειδή στη ζωή πρέπει να μάθεις να αναγνωρίζεις και επειδή ο Μάνταλος ζήτησε συγνώμη για τη δήλωση του τότε θα πω και γω συγνώμη στον Μάνταλο αν ήμουν προσβλητικός…όταν όμως εγώ έκανα δηλώσεις τέτοιες με σταυρώνατε…. Και ξαναλέω ότι για την ΑΕΚ και τον κόσμο της δεν ανέφερα ποτέ κουβέντα…. Αυτά και το θέμα τελείωσε…», ανέφερε χαρακτηριστικά, βάζοντας ένα τέλος στο σίριαλ που δημιουργήθηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις