Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Γυναίκα χωρίς όνομα» 11/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, Δευτέρα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Γυναίκα χωρίς όνομα» 11/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, Δευτέρα

«Γυναίκα χωρίς όνομα» 11/11: Η μεγάλη ανατροπή έρχεται από την Κλειώ, που συναντά τον Φώτη.

«Γυναίκα χωρίς όνομα» 11/11: Η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» είναι μία ελληνική, καθημερινή, δραματική, τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2018-2020, που προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ANT1 και Alpha Κύπρου. Ο βασικός μύθος της σειράς βασίζεται στο νοτιοκορεάτικο σίριαλ «Unknown Woman» που προβλήθηκε το 2017 στο τηλεοπτικό δίκτυο KBS2. Η Κάτια θυσιάζεται για την κόρη της, τη Μαρίνα και μπαίνει στη φυλακή. Η Μαρίνα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Κάτιας χωρίς ακόμη να γνωρίζει ότι πρόκειται για την πραγματική της μητέρα. Η ζωή δίνει εκ νέου την ευκαιρία στις δύο γυναίκες να ενώσουν επιτέλους τις ζωές τους, ωστόσο η μοίρα θα τις χωρίσει ξανά.

Νέα σκοτεινά μυστικά «ξυπνούν»  από το παρελθόν και ετοιμάζονται να ανατρέψουν τις ζωές όλων. Στο σημερινό επεισόδιο (11/11) της σειράς, η Μαρίνα, παρά την αντίθετη γνώμη όλων γύρω της, συνεχίζει να σπρώχνει τον Μιχάλη στην αγκαλιά της Ιωάννας, ενώ ο Αντρέας την προειδοποιεί να προσέχει και να μην εμπιστεύεται τον Χατζή. Την ίδια στιγμή, η μεγάλη ανατροπή έρχεται από την Κλειώ, που συναντά τον Φώτη, και στο πρόσωπό του αναγνωρίζει τον φονιά της μητέρας της. Αμέσως σπεύδει να ενημερώσει τον πατέρα της. Ο Νίκος εξακολουθεί να κρατάει την Κάτια στην αποθήκη σε μια προσπάθεια να την κρύψει από τον Αργύρη που συνεχίζει να την ψάχνει απεγνωσμένα. Η Σοφία απειλεί τον Άρη ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στην Έλλη.

«Γυναίκα χωρίς όνομα» 11/11: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Οι εξελίξεις του προηγούμενου επεισοδίου (8/11)

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Παρασκευής (8/11) ο Αργύρης και η Κάτια ετοιμάζονται να φύγουν κρυφά για την Αθήνα  και η αγωνία τους- αλλά και τα απρόβλεπτα εμπόδια- κορυφώνονται. Ο Νίκος κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση και τα σχέδιά τους αλλάζουν.  Η Μάρθα, φοβούμενη ότι αν η Κάτια μείνει ζωντανή θα αποκαλυφθούν όλα όσα έχει κάνει,  πιέζει το Νίκο να την βγάλει από τη μέση. Μια κίνηση της Σοφίας κάνει το Δημήτρη να υποπτευθεί ότι του λέει ψέματα. Εν τω μεταξύ, η συμπεριφορά της Μαρίνας σπρώχνει το Μιχάλη μακριά της, ενώ η Ιωάννα κερδίζει έδαφος. Κι ενώ ο Κωστής ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Κλειώ, η βραδιά τους  έχει αναπάντεχη εξέλιξη, καθώς η Κλειώ βλέπει για πρώτη φορά τον Φώτη και παθαίνει σοκ… Το παρελθόν της ξυπνάει βίαια μέσα της.

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Το τρέιλερ του προηγούμενου επεισοδίου (8/11)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις