Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ραμόνα Καγιά “μαϊμού”: Πόλεμος στον χώρο της μόδας – «Είναι απίστευτο αυτό, δεν το περίμενα»
LIFESTYLE

Ραμόνα Καγιά “μαϊμού”: Πόλεμος στον χώρο της μόδας – «Είναι απίστευτο αυτό, δεν το περίμενα»

Ραμόνα Καγιά "μαϊμού": «Δεν έχεις και πολλά να κάνεις με τη μόδα αν αναρωτιέσαι που είναι το λάθος…».

Ραμόνα Καγιά “μαϊμού”: «Είναι κακό να κρατάς μια ‘μαϊμού’ τσάντα; Που το βρίσκεται το κακό;», αναρωτήθηκε πρόσφατα Βίκυ Καγιά, κάνοντας έξαλλη την Ραμόνα Βλαντή, η οποία απάντησε με δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα. «Δεν περίμενα από τις κυρίες που εργάζονται στο χώρο της μόδας, όπως η κυρία Καγιά, να αναρωτιέται που είναι το λάθος. Αυτό εμένα με κάνει να αναρωτιέμαι για πολλά πράγματα. Μήπως να αδειάζουν λίγο οι καρεκλίτσες για να μπουν νέα άτομα; Δεν έχεις και πολλά να κάνεις με τη μόδα αν αναρωτιέσαι που είναι το λάθος να φοράς κάτι που είναι κλοπή. Πώς να το περιγράψω;

Κουράστηκα να συζητάω για το ίδιο και να λέω γιατί το αυτονόητο είναι λάθος. Είναι απίστευτο που αναρωτιούνται γιατί είναι λάθος, βγαίνω έξω από τα ρούχα μου», είπε οργισμένη η Ραμόνα Βλαντή.

H τοποθέτηση που έκανε η Βίκυ Καγιά για της ‘μαϊμούδες’…

Όλα άρχισαν όταν η Ραμόνα επιτέθηκε στην Αλεξανδράκη. «Αναφέρθηκα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη γιατί βγήκε και είπε ότι είναι το στοιχείο της η μόδα. Επειδή την ξέρω και έτυχε να την δω σε ένα κάλεσμα, φόραγε μία ζώνη που κανονικά θα κόστιζε 2.000 ευρώ! Δεν είναι σωστό να παριστάνεις την σικάτη από την στιγμή που δεν μπορείς να είσαι! Η wannabe κυρία πλούσια! Ούτε την γνωρίζω, ούτε θέλω να την μάθω! Δεν είναι της αισθητικής μου!» , δήλωσε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Δεν την ξέρω την κοπέλα, δεν λέω ψέματα. Την ξέρω σαν Ραμόνα νικήτρια του My Style Rocks αλλά προσωπικά δε την ξέρω», ισχυρίστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τη σειρά της μπροστά στις κάμερες.

Η Ραμόνα φυσικά δε γινόταν να το αφήσει αυτό ασχολίαστο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις «μαϊμού» τσάντες που όπως ισχυρίζεται φοράει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, «Η κυρία τι επαγγέλλεται ακριβώς. Αν δεν μπορούμε να έχουμε μια τσάντα που να είναι γνωστό brand δεν πειράζει».

«Το να καθόμαστε να ασχολούμαστε τι τσάντα φόρεσε η καθεμία… Θεωρώ πολύ μικρό το μυαλό να κάτσει να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο» ανέφερε ως απάντηση η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις