Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τζιχαντιστής στα σύνορα : Βρέθηκε εγκλωβισμένος στην «νεκρή ζώνη» (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τζιχαντιστής στα σύνορα : Βρέθηκε εγκλωβισμένος στην «νεκρή ζώνη» (vid)

Τζιχαντιστής στα σύνορα: Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, που επικαλείται τουρκικά ΜΜΕ, η Άγκυρα θέλει να στείλει στην Ελλάδα άνδρα που φέρεται να είναι τζιχαντιστής.

Τζιχαντιστής στα σύνορα: Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην περιοχή του Έβρου μετά από τις πληροφορίες που διακινύνται ότι «εγκλωβισμένος» στη «νεκρή ζώνη» στις Καστανιές, στα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας, φέρεται να είναι ένας τζιχαντιστής και οι ελληνικές Αρχές δεν δέχθηκαν να περάσει τα σύνορα. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρά το γεγονός ότι η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και ειδικά στα τουρκικά social media. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, που επικαλείται τουρκικά ΜΜΕ, η Άγκυρα θέλει να στείλει στην Ελλάδα άνδρα που φέρεται να είναι τζιχαντιστής.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται από τις ελληνικές αρχές, ενώ στα social media πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η εν λόγω είδηση δεν είναι αληθής και έχει ως στόχο την όξυνση του ήδη τεταμένου κλίματος ανάμεσα στις δύο χώρες. Το όλο θέμα ανακινήθηκε προφανώς από το γεγονός ότι οι αρχές της Τουρκίας αποφάσισαν σήμερα να εκδώσουν τζιχαντιστές στις χώρες προέλευσής τους. Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr δεν τίθεται κάποιο θέμα εμπλοκής στον Έβρο.

 Τζιχαντιστής στα σύνορα: Τζιχαντιστής που παρίστανε τον πρόσφυγα

Λίγες μέρες πριν συνελήφθη τζιχαντιστής που προσπαθούσε να περάσει από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, συνελήφθη από τις Ελληνικές αρχές αφού παρίστανε τον πρόσφυγα. Συμμετείχε σε απίστευτες φρικαλεότητες. Ήταν ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές του ISIS! Το πληροφοριακό «δίχτυ» που έχει απλωθεί στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, τα ηλεκτρονικά «μάτια» και «αυτιά» των ειδικών υπηρεσιών τις ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ δηλαδή, φαίνεται πως μέχρι στιγμής λειτουργεί σε ικανοποιητικό βαθμό, αποτρέποντας έτσι σε μεγάλο ποσοστό την ανενόχλητη είσοδο στην Ελληνική επικράτεια «προσφύγων», που με τον έναν η τον άλλο τρόπο είχαν και έχουν εμπλοκή με το Ισλαμικό Χαλιφάτο.
Απόδειξη είναι η άγνωστη μέχρι πρότινος σύλληψη επικίνδυνου τζιχαντιστή που είχε πάρει μέρος σε φρικαλεότητες, ακόμα και αποκεφαλισμούς στο πλευρό του ISIS και επιχείρησε να περάσει μαζί με τον ανήλικο γιο του στην Ελληνική επικράτεια, με αποτέλεσμα να βρεθεί τελικά στις φυλακές έπειτα από απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα και αφού πρώτα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που τον εντόπισε, προσκόμισε στην Δικαιοσύνη όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή του στο Ισλαμικό Χαλιφάτο, ακόμα και με φωτογραφικό υλικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις