Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ψωμιάδης σουβλάκια: Στο μπάρμπεκιου στα Διαβατά ο πρώην Περιφερειάρχης (pics – vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Ψωμιάδης σουβλάκια: Στο μπάρμπεκιου στα Διαβατά ο πρώην Περιφερειάρχης (pics – vids)

Ψωμιάδης σουβλάκια: Την ίδια ώρα, έξω από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά διοργανώθηκε και συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, από μέλη του ΚΕΕΡΦΑ.

Ψωμιάδης σουβλάκια: Το στήριξή του στο «μπάρμπεκιου-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης» που έλαβε χώρα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικης Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο σημείο. Τον κ. Ψωμιάδη υποδέχθηκε ο πρόεδρος των «Ενωμένων Μακεδόνων», Δημήτρης Ζιαμπάζης, ο οποίος τον καλωσόρισε στη διαμαρτυρία. Μάλιστα τον οδήγησε στο μνημείο του Μικρασιατικού Ελληνισμού που υπάρχει στα Διαβατά και που όπως είπε έγινε επι των ημερών του κ. Ψωμιάδη. Στο κάλεσμα, έξω από το κέντρο κράτησης προσφύγων και μεταναστών, ανταποκρίθηκαν περίπου 50 άτομα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ζιαμπάζης είπε πως «ανιστόρητοι παραλληλίζουν το λαθρομεταναστευτικό- μπίζνα με αυτούς τους πρόσφυγες του 1922». «Με γεμάτες τις καφετέριες αγώνας δεν γίνεται» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Οι λαθροεισβολείς είναι το δεύτερο μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα μετά το δημογραφικό. Μπροστά μας έχουμε αλλοίωση πληθυσμού, θρησκεύματος, γλώσσας και ιστορίας». «Μιλάμε για μια σύγχρονη μορφή πολέμου. Ο εχθρός είναι μέσα στη χώρα μας» είπε επίσης.

Ψωμιάδης – σουβλάκια: ‘Δεν πίνω αλκοόλ, μόνο… γάλα’

Στη συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης έψησε σουβλάκια και είχε χαιρετισμό με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι, ο οποίος βρέθηκε επίσης στη διαμαρτυρία. Μάλιστα οι δυο τους μοιράστηκαν και ένα σουβλάκι, ενώ όταν πρόσφεραν αλκοόλ στον Παναγιώτη Ψωμιάδη είπε πως… πίνει μόνο γάλα. «Αφιερωμένο στον κ. Γιαννούλη», είπε για το σουβλάκι ο κ. Ψωμιάδης.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις των διοργανωτών του μπάμρπεκιου στα Διαβατά:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις