Μαρέβα Μητσοτάκη στυλ: Με παλτό από την Κίνα στην Cosco – Σικάτη και η σύζυγος του Σι Τζινπίνγκ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρέβα Μητσοτάκη στυλ: Με παλτό από την Κίνα στην Cosco – Σικάτη και η σύζυγος του Σι Τζινπίνγκ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαρέβα Μητσοτάκη στυλ: Στις εγκαταστάσεις της Cosco, παραβρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό, κατά την κοινή επίσκεψή του με τον πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.

11.11.2019 | 20:16

Μαρέβα Μητσοτάκη στυλ: Στην Αθήνα με τη σύζυγό του Πενγκ Λιγουάν έφτασε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ. Σι Τζινπίνγκ και Πενγκ Λιγουάν βρέθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο Κινέζος πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Από εκεί, μετέβησαν στο Προεδρικό Μέγαρο όπου ο Σι Τζινπίνγκ είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Την ώρα που ο Σι Τζινπίνγκ συναντήθηκε με τον Προκόπη Παυλόπουλο, η Πενγκ Λιγουάν είχε τετ α τετ με την Σίσσυ Παυλοπούλου. Η Πενγκ Λιγουάν ήταν ιδιαίτερα κομψή, επιλέγοντας ένα μίνιμαλ outfit.

Η σύζυγος του Σι Τζινπίνγκ επέλεξε ένα λευκό midi φόρεμα με nude πανωφόρι, τα οποία συνδύασε με ασορτί γόβες και φάκελο. Τα κόκκινα σκουλαρίκια και το πράσινο βραχιόλι έδιναν χρώμα στο σύνολο. Η Πενγκ Λιγουάν είναι γνωστή για τις εμφανίσεις της με ρούχα γνωστών οίκων μόδας, ωστόσο, φημίζεται για το παραδοσιακό κινεζικό στιλ της, το οποίο πιστώνεται στην σχεδιάστρια Ma Ke. Από την άλλη η Σίσσυ Παυλοπούλου φόρεσε ένα κόκκινο ταγέρ με μαύρα παπούτσια και τσάντα στην ίδια απόχρωση.

Η Μαρέβα με πράσινο παλτό από την Κίνα στην Cosco

Η πάντα καλοντυμένη, Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να τιμήσει τον πρόεδρο της Κίνας με ένα πράσινο παλτό που αγόρασε πρόσφατα από την Κίνα.

Πρόκειται για μία χειροποίητη δημιουργία, που ανακάλυψε, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην Κίνα στο M50 Creative Park στη Σαγκάη. (Η περιοχή Μ-50 είναι αφιερωμένο στην σύγχρονη τέχνη. Είναι γεμάτο από καταστήματα τέχνης και εκθεσιακούς χώρους. Η επωνυμία της δημιουργού είναι Oshadai ). Το παντελόνι επέλεξε να είναι από το δικό της οίκο μόδας Ζeus + ΔΙΟΝΕ.

Exit mobile version