Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κινέζος πρόεδρος Αθήνα: Η Γιάννα Αγγελοπούλου έκλεψε τα βλέμματα – «Φωτιά στα κόκκινα»
ΕΛΛΑΔΑ

Κινέζος πρόεδρος Αθήνα: Η Γιάννα Αγγελοπούλου έκλεψε τα βλέμματα – «Φωτιά στα κόκκινα»

Κινέζος πρόεδρος Αθήνα: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Γιάννα Αγγελοπούλου, στο γεύμα προς τιμήν του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κινέζος πρόεδρος Αθήνα: Η Γιάννα Αγγελοπούλου μετά από αρκετά χρόνια «σιωπής» εμφανίστηκε στο προσκήνιο πλήρως ανανεωμένη. Ολική επαναφορά για την Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία 15 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, επιστρέφει με νέο ρόλο στα δημόσια πράγματα. Και μαζί επέστρεψαν τα σχόλια, αλλά και οι λαμπερές εμφανίσεις με το γνωστό ενδυματολογικό της ύφος. Ως πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021», η Γιάννα Αγγελοπούλου παρακάθισε σε γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ. Η εμφάνισή της έγινε στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος της επίσκεψής του Σι Τζινπίνγκ στην Αθήνα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για την περίσταση επέλεξε “φλογερό” κόκκινο κουστούμι που συνδύασε με ασορτί κροκό κόκκινη τσάντα.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» φόρεσε ένα βαθύ κόκκινο κοστούμι. Αποτελείτο απo στενό μεσάτο σταυρωτό σακάκι με δύο κουμπιά. Το συνδύασε με στενής γραμμής παντελόνι που τελείωνε ψηλά πάνω από τους αστραγάλους σε flare γραμμή. Και αν και επέλεξε nude δεκάποντες γόβες Louboutin, έδωσε και εδώ έμφαση στην κόκκινη λεπτομέρεια που παραπέμπει στην Κίνα, αφού το κάτω μέρος των παπουτσιών του γνωστού οίκου είναι βαθυκόκκινο. Το σύνολο συμπλήρωνε μια κροκό tote bag, ενώ τα κοσμήματά της ήταν λιτά (ως προς την εικόνα προφανώς…). Χρυσούς κρίκους στα αυτιά και ένα συγκλονιστικό μονόπετρο πολλών καρατίων.

Οι ‘διακριτικές’ εμφανίσεις της στις 6 και 7 Νοεμβρίου

Στις 7 Νοεμβρίου εμφανίστηκε στους διαδρόμους της Βουλής όσο και στην αίθουσα της Γερουσίας όπου έγινε η συνεδρίαση για την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» με ομιλητές τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την ίδια και τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα. Παρόντες στην πανηγυρική συνεδρίαση ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Γι΄αυτή την περίσταση επέλεξε total outfit στην απόχρωση του γκρι του πάγου. Τέλος, η εμφάνιση της στην συνάντηση της με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στις 6 Νοεμβρίου, επιλέγοντας πάλι κόκκινο σε συνδυασμό με εκρού σακάκι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις