Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς Λονδίνο: Με Μεντβέντεφ στο ATP – Πότε παίζει
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς Λονδίνο: Με Μεντβέντεφ στο ATP – Πότε παίζει

Τσιτσιπάς Λονδίνο: Ντεμπουτάρει σήμερα στο ATP Finals στο Λονδίνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος κοντράρεται ξανά με τον Μεντβέντεφ.

Τσιτσιπάς ΛονδίνοΤον Μεντβέντεφ αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 ο φιλόδοξος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ATP Finals. Ο 21χρονος άσος του τένις γίνεται ο πρώτος Έλληνας που θα συμμετάσχει στο εν λόγω τουρνουά του Λονδίνου και θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ, τον οποίο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Μάλιστα μετά την τελευταία τους κόντρα, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους δύο τενίστες με πομπώδεις δηλώσεις εκατέρωθεν. Από την πλευρά του ο Τσιτσιπάς, είχε χαρακτηρίσει τον τρόπο παιχνιδιού του Ρώσου βαρετό. «Δεν θέλω να είμαι αγενής, αλλά είναι βαρετό να παίζεις μαζί του. Πρώτα από όλα μισώ τον εαυτό μου που έρχομαι στη θέση να παίζω με τους δικούς του όρους και όχι με τους δικούς μου. Και αυτό μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια όταν ήμουν 12 ετών και έπαιζα μέσα στο court. Έχει μεγάλο σερβίς και αν καταφέρεις να το επιστρέψεις, είναι απλά αμέτρητες μπάλες μέσα στο γήπεδο και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χτυπήσεις όσο πιο δυνατά μπορείς από τη μία άκρη στην άλλη, με ακρίβεια, και να τον κάνεις να τρέχει. Αλλιώς μπορείς απλά να χτυπάς, να χτυπάς και να χτυπάς. Έρχονται συνέχεια οι μπάλες πίσω. Δεν ξέρω… Είναι απλά μια ακόμα μέρα στο γραφείο.

Η απάντηση του Ρώσου

Ο Μεντβέντεφ από την πλευρά του δεν είχε αφήσει τις ατάκες του Τσιτσιπά να «πέσουν» κάτω. «Είπε ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό; Αλήθεια τώρα; Ε, δεν θα τσακωθώ μαζί του. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ. Αν κάποιος θεωρεί ότι είναι βαρετό, εντάξει, δεν είναι μεγάλο θέμα. Σίγουρα δεν είμαστε φίλοι με τον Τσιτσιπά, αλλά ούτε και εχθροί. Είμαστε απλά συνάδελφοι. Όλοι οι παίκτες μπορούν να πουν κάτι αρνητικό για τους αντιπάλους τους. Αλλά δεν παίρνω πλέον στα σοβαρά τον Τσιτσιπά. Ιδιαίτερα μετά τα σχόλιά του για τους πανηγυρισμούς στο Laver Cup. Είπε ότι “τον ανάγκασαν να πιει αλκοόλ” και πρόσθεσε “μαμά, ήταν αηδιαστικό”. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», είχε σχολιάσει ο Ρώσος κάτι που προμηνύει ότι θα δούμε έναν πολύ δυνατό αγώνα σήμερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις