Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γκαγκαλούδης – Μάνταλος: Επίθεση στον παίκτη της ΑΕΚ – Το σχόλιο του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκαγκαλούδης – Μάνταλος: Επίθεση στον παίκτη της ΑΕΚ – Το σχόλιο του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

Γκαγκαλούδης - Μάνταλος: Με εξαιρετικά καυστικό τρόπο σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου, ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Γκαγκαλούδης – ΜάνταλοςΜία απίστευτα προσβλητική και συνάμα άσεμνη δήλωση έκανε ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Γκαγκαλούδης, κατά του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Πέτρου Μάνταλου, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook.

Ο 41χρονος αθλητής «κράτησε» τη δήλωση περί ανάστασης πεθαμένων του Μάνταλου από το χθεσινοβραδινό ντέρμπι, την οποία και σχολίασε με βιτριολικό τρόπο. «Μόλις διάβασα την απίστευτη δήλωση του πιο γρήγορου ποδοσφαιριστή στον κόσμο του Πέτρου μάνταλου ότι νιώθει να ανέστησε ένα νεκρό… Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα ποιον νεκρό ανέστησες??? Δεν σου έχουν πει βρε παιδί της ακμής ότι σε 20 χρόνια από το 1996 μ έχεις κερδίσει εκτός έδρας 1 φορά???? Και άκου πέτρακι μανταλε… Αυτός ο νεκρός που λες έχει μια φανέλα που ζυγίζει όσο δε φαντάζεσαι… Και τα πιτσιρίκια που παίζουν εκεί την τιμάνε.. Όχι Σαν εσένα που περπατάς και κοροϊδεύεις τον κόσμο… Παναθηναϊκός γεννιέσαι δε γίνεσαι…»

Γκαγκαλούδης – Μάνταλος: Η δήλωση του Μάνταλου μετά το ντέρμπι

«Αυτό είναι που καταλαβαίνουμε όλοι, τελειώνουν όλα με τον χειρότερο τρόπο. Δεν υπάρχει διάθεση για λόγια, είμαι εδώ γιατί πρέπει, δεν είναι η ώρα να πούμε ότι πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και τέτοια. Το μόνο που έχω να πω είναι να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας που ήταν είναι και θα είναι στο πλευρό μας. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Το παιχνίδι χάθηκε από μας. Ο εγωισμός μας δεν μας άφησε να κάνουμε το 0-3 και δεν θέλω να ακουστεί κάπως αυτό που θα πω, το λέω με κάθε σεβασμό στον Παναθηναϊκό αλλά νιώθω ότι αναστήσαμε έναν νεκρό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις