Γιουβέντους – Μίλαν 1-0: Γκολ και Highlights – «Στράβωσε» ο Ρονάλντο στην αλλαγή του

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουβέντους – Μίλαν 1-0: Γκολ και Highlights – «Στράβωσε» ο Ρονάλντο στην αλλαγή του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Γιουβέντους - Μίλαν 1-0: Μία πολύτιμη και συνάμα αγχωτική νίκη πήρε το βράδυ της Κυριακής η Γιουβέντους κόντρα στη Μίλαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

11.11.2019 | 10:19

Γιουβέντους – Μίλαν 1-0Όσο έχει αυτόν τον Ντιμπάλα δεν έχει να φοβάται τίποτα η Γιουβέντους. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σκόραρε το μοναδικό γκολ του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Serie A κόντρα στη Μίλαν και επανέφερε την ομάδα του στην κορυφή της Serie A, με μόλις έναν βαθμό μπροστά από την Ίντερ, η οποία πιέζει… ασφυκτικά.

Πάντως αν και αουτσάιντερ, η ομάδα του Πιόλι στάθηκε επάξια κόντρα στην πανίσχυρη, βάσει ρόστερ Γιουβέντους, και αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να πανηγυρίσει ακόμα και ένα ζωτικής σημασίας «διπλό» στο «Juventus Stadium», το οποίο μεταξύ άλλων θα την ανέβαζε και στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Γιουβέντους – Μίλαν 1-0: Τον Ρονάλντο δεν τον κάνεις αλλαγή…

Αρνητική εντύπωση πάντως στο πλαίσιο του αγώνα προκάλεσε η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο την ώρα που ο Μαουρίτσιο Σάρι αποφάσισε να τον περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, για να βάλει στη θέση του τον «χρυσό» σκόρερ του ντέρμπι. Δεν ήταν η πρώτη φορά πάντως που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έρχεται σε κόντρα με απόφαση προπονητή του.

Γιουβέντους – Μίλαν 1-0: Πώς σχολίασε το θέμα ο Σάρι

Ο προπονητής πάντως της Γιουβέντους ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά του Πορτογάλου και έδωσε την εξήγησή του. «Δεν έχω πρόβλημα με τον Κριστιάνο. Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε που έπαιξε παρά το γεγονός ότι είχε ενοχλήσεις. Επέλεξα να τον αντικαταστήσω γιατί δεν τον έβλεπα καλά. Εάν εκνευρίστηκε είναι φυσιολογικό, ειδικά για έναν παίκτη που κάνει θυσίες για να παίξει. Εάν βγάζεις έναν παίκτη που δίνει τα πάντα είναι νορμάλ να είναι θυμωμένος για πέντε λεπτά. Αυτό αρέσει σε έναν προπονητή, θα με ανησυχούσε το αντίθετο».

Exit mobile version