Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 26: Δευτέρα 11/11, τι θα δούμε στη σειρά του ΑΝΤ1

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 26: Δευτέρα 11/11, τι θα δούμε στη σειρά του ΑΝΤ1

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 26: Ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.

10.11.2019 | 20:43

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 26: Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως: Η Πηνελόπη παραδίδει ένα γράµµα της Μυρσίνης στον Νικηφόρο και όταν εκείνος το διαβάζει, τον περιµένει ακόµη µία άσχηµη έκπληξη. Και ενώ η Ελένη προσφέρει τα χωράφια της προίκα στην Ασηµίνα για να τα κάνει ό,τι θέλει, µια συνάντηση ανάµεσα στον ∆ούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί µοιραία. Ένα κοµµάτι από το παρελθόν φωτίζεται, και µαζί του τα µυστικά που κρατούσαν καλά κρυµµένα µέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο ∆ούκας.

Ο ∆ούκας µε τον Νικηφόρο θα συγκρουστούν έντονα, αλλά ο απρόσµενος τραυµατισµός του ∆ούκα θα ανατρέψει την κατάσταση. Ο Κυπραίος συνεχίζει την ερωτική προσέγγισή του στη Μυρσίνη µε σκοπό να την ελέγχει. Η Ελένη συναντά έναν Λάµπρο αποφασισµένο να αλλάξει τα πάντα, ενώ την ίδια στιγµή η Ασηµίνα έχει µια αναπάντεχη συνάντηση.

Ο Νικηφόρος βρίσκει έκπληκτος την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει ήδη προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι. Η Ελένη έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Λάμπρο και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει την γυναίκα του για χάρη της. Η Μυρσίνη αναζητώντας τον Νικηφόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη, όμως η προσβλητική της στάση, θα τον οδηγήσει να την διώξει από το σπίτι του.

Τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα- Ρίζω κάνει ότι περνάει από το χέρι της να τον σώσει. Η Ελένη ψάχνει παντού την Ασημίνα, που βρίσκεται απέναντι από το Νικηφόρο που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για το γάμο. Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου, ενώ ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 26: Το τρέιλερ (11/11)

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 27

Ο Νέστορας ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Κυπραίο για το σκουλαρίκι της Μυρσίνης που βρέθηκε στο δωμάτιο που του νοικιάζει, αλλά ο Κυπραίος θα καταφέρει να του ρίξει στάχτη στα μάτια, βάζοντας παράλληλα σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο. Έχει πειστεί, όμως, στ’ αλήθεια ο Νέστορας για την αθωότητα του; Οι υποψίες της Μυρσίνης για την ενοχή της Ελένης στο φόνο του Σέργιου διαλύονται όταν ο Δούκας της αποκαλύπτει μια σκληρή αλήθεια… για το Γιάννο.

Παράλληλα ο Νικηφόρος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στην Ασημίνα και να τα ξαναβρούνε, όταν μια επίσκεψη του Δούκα στο σπίτι των κοριτσιών αλλάζει τα δεδομένα. Η οικογένεια Σεβαστού δίνει τη συγκατάθεση της στο ζευγάρι και οι επίσημοι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ασημίνας είναι πλέον γεγονός. Το ίδιο βράδυ όμως ο Λάμπρος και η Ελένη κάνουν το δικό τους παράτολμο βήμα.

Άγριες μέλισσες: Ο “Δούκας” αποκαλύπτεται

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας έδωσε συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης, ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός από τις Άγριες Μέλισσες. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε πως στην αρχή ήταν ανάμεσα στο ρόλο του Δούκα και του Μιλτιάδη.

Περιμένατε ότι οι «Άγριες μέλισσες» θα έκαναν τόσο μεγάλη επιτυχία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο;

Ναι. Είναι κάτι που αισθανθήκαμε όλοι όταν πήραμε στα χέρια μας τα σενάρια, γιατί διαπιστώσαμε ότι χτίζεται μια καλά δομημένη ιστορία με στέρεους χαρακτήρες. Πιστεύαμε κι ελπίζαμε ότι οι «Άγριες μέλισσες» θα πήγαιναν καλά και ο κόσμος μάς αντάμειψε. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια καθημερινή σειρά, όπου ο όγκος δουλειάς είναι τεράστιος. Και όλοι οι συντελεστές δίνουμε το κάτι παραπάνω.

Στις καθημερινές σειρές υπάρχει ο κίνδυνος το σενάριο κάποια στιγμή να κάνει κοιλιά. Πώς θα καταφέρετε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέχρι το τέλος;

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι στις «Μέλισσες» μέχρι τώρα έχει φανερωθεί μόνο η άκρη του παγόβουνου. Επειδή οι χαρακτήρες έχουν στηθεί καλά από την αρχή, μπορεί να τελειώσει κάποια ιστορία και να ξεκινήσει κάποια άλλη χωρίς να χάνεται το ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή.

Λεωνίδα, είναι αλήθεια ότι για τον ρόλο του Δούκα συζητούσε ο Πασχάλης Τσαρούχας και σε εσένα είχαν προτείνει τον ρόλο του Μιλτιάδη;

Όταν επικοινώνησαν μαζί μου για να μου προτείνουν να συμμετέχω στις «Άγριες μέλισσες», ήταν ανάμεσα στον ρόλο του Μιλτιάδη και του Δούκα. Εγώ προτιμούσα να υποδυθώ τον Μιλτιάδη για να παίξω και κανένα καλό άνθρωπο, γιατί τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση έχω πάρει αμπάριζα τα καλόπαιδα. Το συζητούσα, λοιπόν, με την casting director και όταν με ρώτησε και ποιος θα μπορούσε να παίξει τον Δούκα, της λέω ο Πασχάλης Τσαρούχας. Αλλά τελικά μoυ έδωσαν τον ρόλο του Δούκα.

Άγριες μέλισσες: Ο ‘Δούκας’ στους Κου Κου

Exit mobile version