Τσολάκη – Γκουντάρας: Τι είπε η παρουσιάστρια για το άδοξο τέλος στη “σχέση” τους

LIFESTYLE

Τσολάκη – Γκουντάρας: Τι είπε η παρουσιάστρια για το άδοξο τέλος στη “σχέση” τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τσολάκη - Γκουντάρας: Το κακό κλίμα μεταξύ της παρουσιάστριας και του πρώην συνεργάτη της επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο.

10.11.2019 | 22:13

Τσολάκη – Γκουντάρας: Η Ελένη Τσολάκη μίλησε για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα ένα χρόνο μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας τους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real Life, απάντησε σε όσα λέχθηκαν για τη μεταξύ τους κακή σχέση, κάτι που επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο ίδιος ο Γρηγόρης Γκουντάρς. «Εγώ τους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει και έχω περάσει χρόνο μαζί τους τους έχω στην καρδιά μου πάντα με έναν όμορφο τρόπο, όπως και αν έχουν εξελιχθεί οι σχέσεις μας. Έτσι κρατάω κι αυτή τη συνεργασία».

Αξίζει να σημειωθεί πως το κακό κλίμα μεταξύ της παρουσιάστριας και του πρώην συνεργάτη της επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο, όταν είχε ερωτηθεί πριν λίγους μήνες γιατί ακούγεται πως δεν μιλούν μετά το τέλος της εκπομπής τους.

Τσολάκη – Γκουντάρας: ‘Μαχαίρια’ για τον πρώτο ρόλο

Πάντως, μέρες πριν πέσει “μαύρο” στο “Τι λέει;”, είχε γραφτεί πως η Ελένη Τσολάκη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας διαπληκτίζονταν έντονα πίσω από τις κάμερες όσον αφορά θέματα όπως η δομή της εκπομπής και η σειρά που παρουσιάζονταν τα θέματα, αλλά και ο χρόνος που αφιερωνόταν στο καθένα. Και αυτό γιατί, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, η Ελένη Τσολάκη ήθελε ξεκάθαρα να έχει τον κεντρικό ρόλο στην παρουσίαση.

Τι είπε ο Γκουντάρας πρόσφατα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας όταν «κόπηκε» η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στον Alpha, απολύθηκε από τον σταθμό μένοντας άνεργος στα 48 του.  «Εγώ δεν τσακώνομαι με κανέναν. Τώρα από εκεί και πέρα, όπως δεν τσακώνομαι με κανέναν, έτσι και δεν έχω σχέσεις με κάποιον που δεν μου ταιριάζει και δεν μου φέρθηκε σωστά και να είναι καλά. Όλοι να είναι καλά.

Αλλά δεν μπορώ αυτό το υποκριτικό ότι πρέπει σώνει και καλά να σου μιλάω γιατί πρέπει να είμαστε φίλοι. Όχι, αν ταιριάζω με κάποιον θα είμαι φίλος, αν δεν ταιριάζω δεν θα είμαι και καλή καρδιά, δεν τρέχει τίποτα. Εγώ το έβλεπα λίγο πιο ρομαντικά, κατάλαβα πως δεν ισχύει» είχε πει χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Exit mobile version