Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπάρμπεκιου Διαβατά: “Πάρτι” με χοιρινό, ως “διαμαρτυρία” κατά των λαθρομεταναστών
ΕΛΛΑΔΑ

Μπάρμπεκιου Διαβατά: “Πάρτι” με χοιρινό, ως “διαμαρτυρία” κατά των λαθρομεταναστών

Μπάρμπεκιου Διαβατά: Οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» θα καταναλώσουν «άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ», ενώ η ΚΕΕΡΦΑ καλεί όλους τους πολίτες σε αντιρατσιστική συγκέντρωση στα Διαβατά.

Μπάρμπεκιου Διαβατά: Ξεκίνησε το «μπάρμπεκιου πάρτι – διαμαρτυρία κατά των λαθρομεταναστών», που διοργανώνουν οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Στο κάλεσμα τους οι Ενωμένοι Μακεδόνες αναφέρουν: «Μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης. Με άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ! Στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, κοντά στο χοτ σποτ! Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες. Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης.

Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τΙς ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας! Εμείς οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε αντίθεση με τις ΜΚΟ, θα υποστηρίζουμε ΠΑΝΤΟΤΕ τις τοπικές Ελληνικές κοινωνίες που αντιστέκονται! Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης…απαντάμε με … άφθονο χοιρινό κρέας, με άθφονο αλκόολ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις