Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι φάουλ – Θέλτα: Τεσσάρα η Μπαρτσελόνα – Χατ-τρικ ο Αργεντινός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσι φάουλ – Θέλτα: Τεσσάρα η Μπαρτσελόνα – Χατ-τρικ ο Αργεντινός

Μέσι φάουλ - Θέλτα: Η συνήθεια που έγινε... λατρεία για τον Αργεντινό «μάγο» της μπάλας - Δύο γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ κόντρα στη Θέλτα και χατ-τρικ.

Μέσι φάουλ – ΘέλταΜε ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ, το οποίο μάλιστα περιελάμβανε δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ, «σκότωσε»  το βράδυ του Σαββάτου τη Θέλτα ο Λιονέλ Μέσι, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της La Liga. Το άλλο γκολ για τη Μπαρτσελόνα που πήρε μία εύκολη εντός έδρας νίκη με 4-1 πέτυχε ο Μπουσκέτς, ενώ για την παραπαίουσα φέτος Θέλτα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ολάσα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ επίσης.

Η νίκη αυτή σταθεροποίησε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος με 25 βαθμούς σε 12 αγώνες, στην οποία βέβαια συγκάτοικο έχει τη Ρεάλ Μαδρίτης που είχε ένα εξίσου εύκολο απόγευμα κόντρα στην Εϊμπάρ, περνώντας από το «Ιπουρούα» με σκορ 0-4.

Μέσι φάουλ – Θέλτα: Έφτασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Το χατ-τρικ του Αργεντινού σούπερ σταρ ήταν το 34ο στη θητεία του στην ισπανική La Liga, φτάνοντας έτσι τον μεγάλο του αντίπαλο, Κριστιάνο Ρονάλντο, και δείχνοντας ότι είναι πλέον θέμα χρόνου να τον προσπεράσει, μιας και ούτως ή άλλως ο Πορτογάλος άσος αγωνίζεται πλέον στη Serie A. Ταυτόχρονα, με τα δύο του γκολ από φάουλ, ο Μέσι έφτασε τα 52 και φαίνεται πως είναι έτοιμος να αρχίζει να «βάζει» από κάτω άλλους θρυλικούς εκτελεστές στημένων φάσεων, τα ρεκόρ των οποίων έμοιαζαν απλησίαστα μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις